Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jos tai įvertins: Grožio salonas namuose

Žurnalo „ELEKTROLIFE“ rubrika: Jos tai įvertins
Grožio salonas namuose
Grožio salonas namuose / Gamintojo nuotr.

Spindinti oda ir tobulos garbanos – anksčiau tai buvo svajonė, kainuojanti daug laiko ir pinigų, dabar patobulinti savo išvaizdą galite ir namuose, turėdama vos kelias profesionalų rekomenduojamas priemones.

Garbanų manija

Tiesą sakant, garbanų bumas niekada nebuvo praėjęs, moterys suko ir suks savo plaukus, kad žvilgančiomis sruogomis išvestų iš proto visą pasaulį. Nėra tokių, kurioms netiktų garbanos. Ar įsivaizduojate vakarėlį, vestuves, pasimatymą restorane be susuktų plaukų? Bet ar moterims patinka ilgai krapštytis prie veidrodžio ir ar šiuolaikinės damos turi tam laiko? Atsakymas yra „ne“. Laimė, naujausios grožio priemonės sukurtos taip, kad įtiktų net įnoringoms klientėms: veikia greitai, paprastai ir efektyviai.

Patiks skubančioms

Maža smulkmena pavers jus kitu žmogumi – pašėlusia ir žavinga moterimi. Kaip aukštakulniai suteikia pasitikėjimo savimi, taip ir garbanos leis jaustis puikiai bei užtikrintai. Naujasis jonizavimo funkciją turintis PHILIPS ProCare Auto Curler Ionic automatinis garbanoklis padės suformuoti viliojančią šukuoseną, o dėl švelnios temperatūros nustatymo garbanomis galėsite džiaugtis kada panorėjusios. Jas suformuosite vos per kelias sekundes, o joninis kondicionavimas užtikrins šukuosenos žvilgesį.

Gamintojo nuotr./Grožio salonas namuose
Gamintojo nuotr./Grožio salonas namuose

5 dalykai apie garbanas

Garbanos tinka bet kokio amžiaus moterims.

Jos padeda sukurti puresnių plaukų apimties įspūdį ir išpildo svajonę turėti daug plaukų.

Lengvai vilnijančios bangos suteikia seksualumo.

Jei niekada nebandėte garbanų, pradėkite nuo laisvų, o ne smulkių griežtų sruogų.

Ieškote įkvėpimo? Kopijuokite viliokiškas, moteriškumą pabrėžiančias mados ikonų Elizabeth Taylor, Marilyn Monroe garbanas.

Efektyvesnis veido valymas

Makiažo likučiai, oro taršos dulkės, prakaitas, natūraliai išsiskiriantys riebalai – visa tai užkemša odos poras ir gali sukelti paraudimą, bėrimus, nelygią spalvą bei spuoguotumą. Štai kodėl valymo procedūros ypač svarbios, tik švari oda mus džiugins sveiku spindesiu.

Ką daryti, jei nepadeda nei brangiausi valikliai, nei geriausi kremai?

Papildykite savo grožio ritualus ir išbandykite Holivudo žvaigždžių pamėgtą grožio priemonę – veido valymo aparatus bei šepetėlius. Odos priežiūros rinkoje jie sukėlė tikrą revoliuciją. Švelniai besisukdami šepetėliai makiažą nuvalo kur kas kruopščiau nei rankos ir pagerina vėliau naudojamų priemonių – serumų, kremų, kaukių – poveikį.

Nuolat naudojant valymo aparatus oda tampa lygesnė, mažėja smulkių raukšlių, dėmelių bei spuogų – tai tarsi kasdienis odos atjauninimas ir stangrinimas, trunkantis vos minutę!

Rinkoje šių prietaisų tiek daug, kad sunku išsirinkti. Be abejo, atkreipkite dėmesį, kokiam odos tipui skirti, kokias funkcijas atlieka. Ar jais naudositės, reikšmės turi ir patikimas gamintojas.

Pavyzdžiui, kad ir ypač švelnus, puoselėjantis PHILIPS VisaPure vos per minutę atgaivins veido bei dekoltė odą, suteiks natūralaus spindesio ir sveiko švytėjimo. Tai nepamainomas draugas keliaujant, kai nėra sąlygų kruopščiai prižiūrėti veidą ar atlikti įprastas grožio procedūras.

Gamintojo nuotr./Grožio salonas namuose
Gamintojo nuotr./Grožio salonas namuose

5 dalykai, kodėl kelionės kenkia odai

Skrendant lėktuvu oda netenka drėgmės, tampa sudirgusi, ją gali išberti. Nepamirškite gerti vandens bei teptis drėkinamaisiais kremais.

Kitose šalyse vandens sudėtis kitokia nei jūsų namuose, tad geriau odą valyti įprastais valikliais bei prausti įprastais prausikliais.

Saulė, vėjas, sniegas – smagūs kelionių palydovai, bet jie kenkia odai. Nepamirškite apsauginių kremų, kepurių, o slidinėdami – ir veido skarelių.

Keliaudami dažnai atsipalaiduojame, valgome aštriau, saldžiau, daugiau. Štai ir grįžtame su daugiau spuogelių nei išvažiavome.

Miego trūkumas. Vakarėliai iki paryčių tikrai nesuteikia sveiko spindesio jūsų odai.

Daugiau žurnalo „Elektrolife“ straipsnių skaitykite www.elektrolife.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas