Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Kantar Prospera“ paskelbė advokatų kontorų klientų tyrimo rezultatus: „Ellex“ – vertinami geriausiai

Lietuvos verslo advokatų kontoroms šiandien klientai kelia itin aukštus reikalavimus, o jų lūkesčiai teisininkų kompetencijai, patirčiai dirbant su dideliais bei tarptautiniais projektais, taip pat lūkestis gerai kontoros reputacijai – šiemet augo ypač reikšmingai. Tą patvirtina kasmet atliekama „Kantar Prospera Tier 1 Law Firm Review“ Lietuvos advokatų kontorų apžvalga 2024, kurioje šiemet bendrame įvertinime (angl. Overall Performance) ir absoliučiai visose teisės srityse individualiuose reitinguose nepralenkiamas lyderis buvo pripažinta advokatų kontora „Ellex Valiunas“.
Rolandas Valiūnas
Rolandas Valiūnas / Arno Strumilos / 15min nuotr.

Advokatų kontoros „Ellex Valiunas“ vadovaujantysis partneris Rolandas Valiūnas sako, kad lyderystę šiandien labiausiai apibrėžia klientų atsiliepimai. „Didžiausias įvertinimas advokatų kontorai kaip ir bet kokiam verslui yra teigiami klientų atsiliepimai, o vėliau ir tų klientų rekomendacijos. „Ellex“ pagal klientų apklausas pirmoje vietoje laikosi jau ne pirmus metus iš eilės, tačiau šie metai yra išskirtiniai tuo, kad klientai mus įvertino kaip absoliučius lyderius dar didesniu atotrūkiu – daugelyje sričių beveik dvigubai viršijame kitų advokatų kontorų įverčius. Todėl labai didžiuojuosi visa „Ellex“ komanda, kuri kasdieniu savo darbu prisideda prie tokio aukšto bendro įvertinimo, ir džiaugiuosi mūsų klientais, kurie kasdien gauna geriausiai jų poreikius ir lūkesčius atitinkančias aukščiausios kokybės paslaugas“, – sako R.Valiūnas.

„Ellex Valiūnas“ nuotr./Rolandas Valiūnas
„Ellex Valiūnas“ nuotr./Rolandas Valiūnas

Pastaraisiais metais kontora daug investavo į geresnės patirties klientams vystymą, procesų ir sistemų inovacijas, įskaitant ir solidžias investicijas į dirbtinio intelekto įrankius, kurie leidžia teisininkams mažiau skirti laiko procesų administravimui ir susifokusuoti į kliento iššūkius. Taip pat itin daug dėmesio ir investicijų skirta teisininkų kvalifikacijos kėlimui tam, kad teisininkai ne tik išmanytų profesinę sritį, bet ir kliento verslo specifiką ir tokiu būdu būtų išlaikytas aukščiausias tiek klientų aptarnavimo standartas, o siūlomi verslo problemų sprendimai būtų kūrybiški ir taiklūs.

„Kantar Prospera“ apklausoje įmonių ir organizacijų atstovai vertina advokatų kontoras 14 skirtingų kategorijų, taip pat profesines kompetencijas konkrečiose verslo teisės srityse. Bendras įvertinimas, apimantis visas šias kategorijas vadinamas, yra pagrindinis rinkos žaidėjų įvertinimo matmuo.

„Kantar Prospera Tier 1 Law Firm Review“ Lietuvos advokatų kontorų apžvalga šiemet įtraukė 119 Baltijos šalyse veikiančią organizaciją, kurių kiekviena kasmet išleidžia ne mažiau kaip 15 000 EUR teisinių paslaugų įsigijimui. Iš viso 54% apklaustųjų yra aukščiausio lygio vadovai, trečdalis – įmonių teisininkai ir teisės skyrių vadovai. Klientų apklausos pagrindu atliekamame tyrime šiemet Lietuvoje dalyvavo advokatų kontoros „Cobalt“, „Sorainen“, „TGS Baltic“ ir „Motieka“, tačiau klientai taip pat pasisakė ir apie „Triniti Jurex“, „Walless“, „Widen“ ir „Eversheds“ kontoras.

Nors advokatų reitingų yra įvairių, „Kantar Prospera Tier 1 Law Firm Review“ išsiskiria tuo, kad pateikia daug platesnį pjūvį ir leidžia daryti daug daugiau kokybinių įžvalgų nei pavyzdžiui „The Legal 500“ ir „Chamber and Partners“ reitingai, kurių rezultatus taip pat lemia pačių kontorų užpildytos paraiškas ir vertintojo subjektyvumas.

„Ellex“ yra didžiausią Baltijos šalių advokatų kontora ir didžiausia kontora pagal partnerių skaičių. Ji taip pat yra Nr. 1 užsienio investuotojų patarėja Baltijos šalyse, iki šiol konsultavusi daugiau nei 50% TOP100 užsienio investuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi