Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klipshop.lt skelbia rekordinį išpardavimą

Mėgstantys atrodyti nepriekaištingai puikiai žino, kad šiuo metų laiku gali tikėtis ypač gerų nuolaidų kosmetikai. Tik tris dienas šį rudenį – nuo rugsėjo 18-os iki 20-os dienos vienoje didžiausių Lietuvoje internetinėje kosmetikos parduotuvėje Klipshop.lt – didysis išpardavimas, kurio metu visas prekes siūloma įsigyti su 25 procentų nuolaida.
Graži moteris
Graži moteris / Vida Press nuotr.
Projekto partnerio nuotr./Klipshop.lt skelbia rekordinį išpardavimą
Projekto partnerio nuotr./Klipshop.lt skelbia rekordinį išpardavimą

Parduotuvė žada pranokti net pačių išrankiausių klientų lūkesčius, mat čia galima rasti daugiau nei septynių tūkstančių pavadinimų kūno priežiūros ir kosmetikos priemonių. Be to, svarbu paminėti, kad išsirinktos prekės pirkėjus dažniausiai pasiekia jau kitą dieną.

KlipShop.lt internetinė parduotuvė gyvuoja daugiau nei penkeris metus. Čia galima įsigyti daugiau nei septynių tūkst. pavadinimų profesionalios kosmetikos prekių, tarp jų ir tokių prekės ženklų kaip „Alfaparf“, „Moroccanoil“, „Kerastase“, „Keune“, „American Crew“, „Babyliss“, „Casmara“, CHI, „Davines“, „Loreal Professionnel“, „Macadamia“, ODA, „Make Up For Ever“, „Wella“ ir daug kitų.

Nors skelbiame, kad prekes pristatome per 1-3 darbo dienas, dažniausiai mūsų pirkėjai savo išsirinktų produktų sulaukia jau kitą dieną. Mūsų svetainė itin patogi, ja labai paprasta naudotis.

Taip pat kviečiame apsilankyti ir mūsų paskyroje „Klipshop“ socialiniame tinkle „Facebook“. Čia mūsų sekėjai dažnai apdovanojami ir bilietais į koncertus, kiną, mūsų parduotuvėje parduodamomis kosmetikos prekėmis, o taip pat ir džemperiais, ir kepurėmis.

Mūsų parduotuvėje taikomos nuolaidos kiekvieną savaitę, tačiau 25 procentų nuolaidą visoms prekėms taikome tik keletą kartų per metus. Rugsėjo 18-a – 20-a – puiki proga įsigyti ne tik įvairių plaukų priežiūros priemonių, bet ir palepinti veidą kaukėmis ir specialiais kremais, atgaivinti kūną įvairiais prausikliais ir šveitikliais.

Ne paslaptis, kad daugeliui po vasaros pramogų paplūdimiuose, plaukus tenka truputį palepinti, atgaivinti, sustiprinti ir pamaitinti prieš šaltąjį sezoną, juos pagražinti. Klipshop.lt rasite „Keune“, „Moroccanoil“, „Macadamia“, Alfaparf“ ir kitų garsių pavadinimų profesionalių plaukų priežiūros priemonių, iš visų jų gausos tikrai išsirinksite savo poreikiams labiausiai tinkančių produktų, kurie puikiai tiks jūsų plaukams.

„Plaukų maitintinimui rekomenduojame „Kerastase” bei “Moroccanoil“, CHI kaukes. Jas išbandžiusios moterys džiaugėsi puikiu efektu. Taip pat mūsų klientės nenusivylė ir plaukų aliejais, kurių pasirinkimas mūsų parduotuvėje taip pat labai platus“, – pasakojo Klipshop.lt atstovai.

Nederėtų pamiršti ir veido odos, kuri vasaros metu taip pat patiria nemažai išbandymų, o daugeliui tikrai žinoma, kad ne visada saulėtu metų laiku ja tinkamai pasirūpiname. Prieš artėjantį šaltąjį sezoną kviečiame pasidairyti mūsų internetinėje parduotuvėje, išsirinkti veido odos priežiūros priemonių – prausiklių, serumų, kaukių, kremų.

„Odos prausikliai, serumai, kaukės visų tipų odai, kremai ir nuo senėjimo, ir jaunai odai – tai veido priežiūros priemonės, kurias naudoja visos moterys. Kiekviena mūsų klientė – individuali. Neabejojame, kad iš mūsų siūlomų prekių asortimento kiekviena išsirinks sau tinkamiausių veido odos priežiūros produktų“, – kalba parduotuvės atstovai ir priduria, kad didysis išpardavimas – puiki proga įsigyti profesionalios kosmetikos ne tik sau, bet ir tiems, kuriuos norite pradžiuginti.

Nors kai kalbame apie kosmetiką, dažniausiai esame įpratę kalbėti apie moteris, tačiau mūsų parduotuvėje labai laukiami ir vyrai. Čia ir jie ras profesionalių veido, kūno, plaukų priežiūros priemonių. Vyrų kosmetikos prekių asortimentas Klipshop.lt yra toks platus, kad net išrankiausieji ras, kuo save pradžiuginti. Klipshop.lt asortimente rasite pačių įvairiausių profesionalios vyriškos kosmetikos priemonių. Vienos populiariausių yra šios: „Proraso“, „Reuzel“, „Wella SP“, ODA,

„Vyrams siūlome įsigyti skutimosi priemonių, barzdos priežiūros priemonių, kūno prausiklių ir šveitiklių, plaukų formavimo ir stiprinimo priemonių“, – nepraleisti progos įsigyti reikalingų kosmetikos priemonių kviečia Klipshop.lt atstovai.

Klipshop.lt taip pat rasite ir dantų balinimo priemonių be peroksido, kurias rekomenduoja garsiausi pasaulio odontologai. Oralgem priemonės yra be peroksido, todėl jas naudojantys vartotojai nesiskundžia dantų jautrumu po procedūrų. Mūsų parduotuvėje galima įsigyti ir Oralgem rinkinių, kuriuos sudaro priemonė su dantų kapomis, ir to paties prekės ženklo balinančių pieštukų.

Tad kviečiame visus, kuriems svarbu pasirūpinti savo ir artimųjų kūno grožiu, rugsėjo 18-ą – 20-ą dienomis nepraleisti progos įsigyti norimų produktų su 25-ių procentų nuolaida.

„Rekordinis išpardavimas įsibėgėjo, puikia galimybe galite pasinaudoti ir jūs, apsilankę Klipshop.lt. Itin platus pasirinkimas, patogi svetainė ir greitas pristatymas – mūsų vizitinė kortelė“, – sako profesionalios kosmetikos internetinės parduotuvės atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas