Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lidl Plus“ programėlės naujovės: dar patogesnis funkcionalumas ir daugiau galimybių sutaupyti

Nuo rugsėjo 30 dienos „Lidl“ pirkėjams, kurie naudojasi „Lidl Plus“ mobiliąja programėle – dar daugiau galimybių apsipirkti patogiau ir taupiau. Klientų pamėgta mobilioji programėlė atsinaujina, kartu pasipildydama nauju funkcionalumu. Daugiausiai nuolaidų nuo šiol pirkėjai galės rasti prie pasiūlymų skilties, o iki šiol naudoti kuponai bus pritaikyti prie individualių poreikių ir pomėgių.
„Lidl Plus“ programėlės naujovės: dar patogesnis funkcionalumas ir daugiau galimybių sutaupyti
„Lidl Plus“ programėlės naujovės: dar patogesnis funkcionalumas ir daugiau galimybių sutaupyti / „Lidl“ nuotr.
Temos: 2 Parduotuvė Lidl

„Galimybė paprastai ir greitai patikrinti specialias „Lidl“ akcijas tiesiog savo telefone – labai pasiteisino. Tačiau ir toliau ieškojome būdų, kaip dar labiau supaprastinti apsipirkimą ir galimybę sutaupyti suteikti didesniam ratui programėlės naudotojų. Atsižvelgdami į tyrimų rezultatus, nusprendėme kuponus palikti personalizuotoms akcijoms. Pirkėjams nuo šiol aktyvuoti nieko nereikės, visus geriausius pasiūlymus ras pasiūlymų skiltyje“, – pažymi „Lidl Lietuva“ rinkodaros departamento vadovė Neringa Podkopajeva.

Ji neabejoja, kad kuponai toliau bus mėgiami pirkėjų, nes dabar bus itin aktualūs – pritaikyti pagal kiekvieno poreikį ir apsipirkimo įpročius. Pavyzdžiui, jei dažnai įsigyjate sauskelnių mažyliams arba kaskart apsipirkdami į prekių krepšelį įsimetate šviežią „Burrata“ sūrį, nuo šiol kuponai akcijų pasiūlys būtent šiems produktams, kad galėtumėte sutaupyti, pirkdami tai, ką labiausiai mėgstate.

Karaliaus pasiūlymų skiltis

Svarbu paminėti, kad tam, jog pasinaudotumėte gausiomis „Lidl Plus“ nuolaidomis, kurias kaskart rasite skiltyje „Akcijos“, pakaks kasoje nuskenuoti „Lidl Plus“ programėlę ir jūs jau automatiškai sutaupysite.

„Tikimės, jog atsinaujinusi programėlė bus dar patogesnė naudojimui, o jos vartotojų ratas ir toliau augs, nes nuo šiol naudodami „Lidl Plus“ pirkėjai galės sutaupyti dar daugiau ir viskas bus dar paprasčiau nei anksčiau“, – sako „Lidl Lietuva“ rinkodaros departamento vadovė.

N.Podkopajeva taip pat pastebi, jog per pastaruosius trejus metus mobiliosios programėlės vartotojų ratas toliau sparčiai auga, o didžiausias jos privalumas – kad kiekvienas pirkėjas atranda būtent jam tinkamiausias naudas.

„Geriausia kokybė už geriausią kainą yra nuolatinis visos „Lidl“ komandos tikslas, o mobilioji programėlė „Lidl Plus“, kurioje patrauklia forma pirkėjams pateikiamos įvairios akcijos, yra viena iš priemonių, kuri mums leidžia šį tikslą įgyvendinti. Žinome, kad kaina daugeliui gyventojų yra vienas iš svarbiausių kriterijų kasdien apsiperkant parduotuvėse, todėl dirbame tam, kad jiems dėl mažesnės kainos nereikėtų aukoti kokybės. Džiugu, kad tą vertina ir pirkėjai, kurie antrus metus prekybos tinklą „Lidl“ įvardija kaip geriausią vertę už pinigus siūlantį prekės ženklą Lietuvoje“, – priduria N.Podkopajeva.

„Lidl“ nuotr./„Lidl Plus“ programėlės naujovės: dar patogesnis funkcionalumas ir daugiau galimybių sutaupyti
„Lidl“ nuotr./„Lidl Plus“ programėlės naujovės: dar patogesnis funkcionalumas ir daugiau galimybių sutaupyti

Padeda ne tik sutaupyti, bet ir planuoti

Klientų jau pamiltą „Lidl Plus“ mobiliąją programėlę, skirtą išmaniesiems telefonams, galima nemokamai atsisiųsti iš „App Store“ ir „Google Play“ platformų.

Naudodamiesi šia programėle, pirkėjai ne tik lengvai planuoja savo apsipirkimus, bet ir išvengia eilių. Programėlėje realiu laiku galima stebėti parduotuvės užimtumą, peržiūrėti savaitinius kainų leidinius, parduotuvės adresą bei darbo laiką. Po apsipirkimo čia išsaugomi ir skaitmeniniai kvitai.

Jau galima išbandyti „Lidl Pay“ atsiskaitymo funkciją

Klientų patogumui įsigaliojo ir „Lidl Pay“ atsiskaitymo funkcija, kai prie „Mano piniginė“ galima pridėti savo mokėjimo kortelę ir parduotuvėje skenuoti savo mobiliąją programėlę prie „Lidl Plus“ skanerio. Taip vienu skenavimu galima ne tik sutaupyti, bet ir atsiskaityti. Ši naujovė leidžia sumažinti atsiskaitymo laiką, išvengti grynųjų pinigų naudojimo bei padidina bendrą apsipirkimo patogumą. Be to, visos „Lidl Pay“ atsiskaitymo operacijos yra saugios ir greitos, o klientai gali patogiai sekti savo pirkinių istoriją programėlėje, taip užtikrindami išlaidų kontrolę.

Pirkėjai gali patogiai pasinaudoti „Lidl Plus“ mobiliąja programėle visose 75 „Lidl“ parduotuvėse, 28 šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje, Gargžduose ir Molėtuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas