Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Liepos 24 d. Dalia Belickaitė sporto entuziastus kvies susitikti „Megoje“

Ateinantį trečiadienį (liepos 24 d.) prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ virs sporto entuziastų meka – čia jų lauks nemokamas renginys „MEGA vasara | pasimatuok sportą“, kurį ves gerai žinoma televizijos laidų vedėja, nuomonės formuotoja ir buvusi krepšininkė Dalia Belickaitė.
Dalia Belickaitė 4
Dalia Belickaitė / Organizatorių nuotr.

„Sportuojate, o gal dar tik ieškote Jūsų vertos sporto šakos? Norėtumėte susitikti su žinomais sportininkais, išgirsti, kaip ir kodėl sportuoti pradėjo jie? Išbandyti naujas sporto šakas? Dalyvauti orientacinėse varžybose? O gal tiesiog smagiai praleisti laiką ir varžytis dėl įsteigtų prizų? Jei taip, siūlome savo kalendoriuje pasižymėti: vieta – prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“, diena – liepos dvidešimt ketvirta. Čia atvykusiesiems rengiame įtraukiančias veiklas, įdomius pokalbius, linksmus žaidimus ir daug su sportu susijusių pramogų“, – teigia prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovas Laimis Binderis.

Organizatorių nuotr. /Dalia Belickaitė
Organizatorių nuotr. /Dalia Belickaitė

Nemokamas renginys „MEGA vasara | pasimatuok sportą“ 17 val. prasidės centrinėje „Megos“ aikštėje. Čia vyks „LTeam“ veiklos, vaikštinės personažas, su kuriuo bus galima nusifotografuoti. „Jungle Monkeyz“ kvies sužaisti mini golfo mačą, o nemokamų treniruočių projektas „Judėk sveikai“ – pajudėti zumbos ritmu. Renginyje vyks įtraukiančios sporto klubo „Gym+“ treniruotės, per kurias bus galima laimėti nemokamas sporto narystes. Norintieji galės išbandyti ir vieną seniausių olimpinės programos sporto šakų – fechtavimąsi.

Organizatorių nuotr. /Sergejus Maslobojevas
Organizatorių nuotr. /Sergejus Maslobojevas

„Maistas sportui“ erdvėje bus galima atsikvėpti, pasivaišinti mineralus papildančiu gėrimu ir sudalyvauti šokdynės iššūkyje. Mėgstantieji orientacinius žaidimus galės čia pat viename iš jų ir sudalyvauti – smagios žaidimo užduotys bus išdėstytos visame „Megos“ prekybos ir laisvalaikio centre. Renginyje taip pat bus galima išbandyti „Noriu pramogauti“ žaidimus, o Kauno sporto mokykla „Gaja“ kvies iš arčiau susipažinti su dviračių sportu, regbiu ir stalo tenisu.

Dalyvaujant pramogose bus galima laimėti „Sportland“, „Gym+“, „Maistas sportui“ ir kitus prizus.

or/Ignas Grinevičius
or/Ignas Grinevičius

18 val. Dalia Belickaitė sveikinsis su renginio „MEGA vasara | pasimatuok sportą“ dalyviais ir į diskusiją apie sportą bei sportinius iššūkius kvies vieną geriausių pasaulio kikboksininkų Sergejų Maslobojevą. Diskusijas lydės praktinės veiklos. Savo įžvalgomis apie sporto pasaulį pasidalins televizijos prodiuseris, vedėjas, 3x3 krepšinio asociacijos vadovas Ignas Grinevičius.

Dar vienas renginio svečias – lietuvių lengvaatletis, disko metikas, 2000 ir 2004 m. laimėjęs Olimpines žaidynes ir pasiekęs disko metimo rekordą, Virgilijus Alekna.

„Nemokamas renginys sporto aistruoliams – ne vienintelė priežastis ateinantį trečiadienį atvykti į „Megą“. Čia jau įsibėgėjo vasaros sezono prekių išpardavimas ir nuolaidos siekia net iki 50 procentų“, – sako „Megos“ atstovas L.Binderis.

Organizatorių nuotr. /Renginio maketas
Organizatorių nuotr. /Renginio maketas

„MEGA vasara | pasimatuok sportą“ – jau penktasis nemokamas šios vasaros renginys, kurį prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ dovanoja savo lankytojams. Čia jau vyko „stand-up“ komedijos vakaras kartu su Rolandu Mackevičiumi, šeimoms su vaikais skirti „Mamadieniai“ su Ugne Sipare, gausų šunų mylėtojų ir jų augintinių būrį sukvietęs renginys su Simona ir Jonu Nainiais, taip pat išskirtinis patarimų, juoko ir gyvenimiškų istorijų kupinas moteriškas vakaras su Indre Stonkuviene.

Primename, kad nemokamus įvairios tematikos renginius „Mega“ planuoja organizuoti kiekvieną vasaros trečiadienio vakarą. Artėjant renginio dienai, informacija apie artimiausią renginį skelbiama „Megos“ socialiniuose tinkluose „Facebook“, „Instagram“ ir interneto svetainėje www.mega.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas