Sportas gyvai

Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai

Renginių ir pramogų kupina MEGA vasara tęsiasi! Liepos 3 d. (trečiadienį) prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ centrinė aikštė dar kartą virs įspūdingo renginio vieta. Nuo 16 val. čia vyks šeimoms su vaikais skirtas renginys „Mamadieniai“, kuriame smagios pramogos vaikams bus derinamos su naudingomis diskusijomis ir patarimais tėvams.
Praėjusio PLC „Mega“ renginio akimirka
Praėjusio PLC „Mega“ renginio akimirka / „Mega“ nuotr.

„Norėtumėte, kad jūsų vaikas pamatytų robotą transformerį? Stebėtų kvapą gniaužiantį magijos šou? Dalyvautų įtraukiančioje burtininkų animatorių programoje ar kitose veiklose? O gal norėtumėte išgirsti diskusiją apie didžiausius džiaugsmus ir vargus būnant tėvais? Atvykite trečiadienį į „Megą“, nes čia šeimoms su vaikais parengėme kosminę pramogų, diskusijų, dovanų, prizų ir staigmenų kupiną programą“, – sako PLC „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovas Laimis Binderis.

„Mega“ nuotr./Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
„Mega“ nuotr./Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai

17.45 val. centrinėje „Megos“ aikštėje susirinkę renginio dalyviai sulauks neeilinio svečio – čia atvyks beveik 3 metrų aukščio transformerį primenantis dvikojis robotas, kuris savo šokiu ir šviesų šou linksmins susirinkusiuosius.

„Mega“ nuotr./Viktorija Beišienė
„Mega“ nuotr./Viktorija Beišienė

18 val. bus skelbiama oficiali „Mamadienių“ pradžia. Tėvus į diskusiją pakvies iš televizijos ekranų visiems gerai pažįstama žurnalistė, laidų vedėja ir mama Ugnė Siparė. Apie tėvystės džiaugsmus ir vargus diskutuos bei geriausiais patarimais dalinsis pirmosios privačios klinikos vaikams „Mama, aš sergu“ sumanytoja, gydytoja Indrė Plėštytė-Alminė, „Instagram“ platformoje dar žinoma kaip @vaikugydytoja, @knygu_dama slapyvardžiu žinoma tinklaraštininkė Nora Žaliūkė, receptų kūrėja, knygos „Paprasta gaminti“ autorė Karina Kulevičienė (@paprastagaminti.karina) ir tinklaraščio „Nesupermama“ kūrėja Viktorija Beišienė. Renginio draugas – tinklaraštis „BabyBlog“.

„Mega“ nuotr./Ugnė Siparė
„Mega“ nuotr./Ugnė Siparė

Vykstant diskusijai, tėvai galės būti ramūs – su jų vaikais tuo metu laiką leis profesionalūs animatoriai, vaikai galės piešti vaikų edukacinio pramogų centro „CurioCity“ įrengtoje erdvėje, puoštis laikinomis tatuiruotės ir kitaip pramogauti. Po diskusijos visų lauks nepamirštamas magijos šou ir įtraukianti animatorių programa Hario Poterio tematika.

„Rekomenduojame rezervuoti visą popietę, nes be garantuotai smagaus vakaro su pramogomis tiek mažiems, tiek dideliems, „Megoje“ jau prasidėjo vasaros kolekcijos prekių išpardavimas, per kurį nuolaidos siekia net iki 50 procentų. O gal tuo pačiu norėsite apsilankyti kitose mūsų centre esančiose pramogų erdvėse, tokiose kaip vaikų edukacinis centras „Curiocity“ ar mini golfo pramogą siūlantis „Jungle Monkeyz“, pasisveikatinti „Bambino SPA“, o gal pasimėgauti filmu „Cinamon“ kine ar aplankyti „Zoopark“, – sako Laimis Binderis.

„Mega“ nuotr./Praėjusio PLC „Mega“ renginio akimirka
„Mega“ nuotr./Praėjusio PLC „Mega“ renginio akimirka

Renginio „Mamadieniai“ programos pabaiga numatoma 20.30 val.

Primename, kad PLC „Mega“ nemokamus įvairios tematikos vasaros renginius planuoja organizuoti kiekvieną trečiadienio vakarą. Artėjant renginio dienai, informacija apie artimiausią renginį skelbiama „Megos“ socialiniuose tinkluose „Facebook“, „Instagram“ ir interneto svetainėje www.mega.lt.

Pirmojo vasaros renginio akimirkas galite peržiūrėti nuotraukų galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius