Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mados profesionalai susirinko atidaryti naują terasą danguje

Kaitriai pavasario saulei leidžiantis, tarp Vilniaus stogų horizonto, papulti prieš objektyvą tikrai norėjo ne vienas. Šią išskirtinę galimybę pirmoji Lietuvoje pasiūlė BRAZZI studija. Būtent, vakar ji pristatė naują erdvę – terasą, kuri pasipuošusi alyvmedžiais, veidrodžiais bei šviesomis.
 Mados profesionalai susirinko atidaryti naują terasą danguje
Mados profesionalai susirinko atidaryti naują terasą danguje / J.Baranovski nuotr.

„Soul kitchen“ ant karštų žarijų danguje ruošė patiekalus, o linksmybėmis rūpinosi „Anna Mesha. Butas“ rezidentas didžėjus Mantas Stuk. Dalyviai čia maudėsi saulėlydyje, džiaugėsi, ir dangaus fone susipažino vieni su kitais. Vizažistus, stilistus, fotografus, dizainerius, flortistus ir kitus kūrėjus gaivino „Vilkmergės“ nealkoholinis alus, o jaukumo suteikė „Miško šviesos“. Kažkur aukštai sukiojosi viską įamžinantis dronas.

Komanda nuoširdžiai stengėsi, kad svečiams būtų jauku ir net patys nesitikėjo, kad vakaras bus TOKS FANTASTIŠKAS bei visi truputį pasijaus kaip filme – idealus oras, daug geros muzikos, užkandžių, lempučių, o taip pat – nuostabi, draugiška, linksma kompanija! Kas ir kaip vyko vakarėlio metu akies krašteliu galima pamatyti „Brazzi Studios“ „Insta stories'e“, o visus, kurie negalėjo sudalyvauti, norime nudžiuginti – vasara tik prasideda! Stogo terasa laukia jūsų ir jūsų idėjų – fotografavimams, filmavimams, renginiams bei kūrybai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento