Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Naujienos „Lidl“ parduotuvių mėsos skyriuose: pirkėjai dar lengviau ras reikalingas prekes

Lietuvos gyventojai prekybos tinklą „Lidl“ mėgsta ne tik dėl mažų kainų, bet ir dėl patogumo apsiperkant. Pristačius naujo dizaino „Lidl“ privačių prekių ženklų šviežios mėsos ir jos gaminių pakuotes, prekybos tinklo parduotuvės klientus pasitinka atnaujintais mėsos skyriais. Nuo šiol pirkėjams bus dar lengviau rasti reikiamas prekes parduotuvėse.
Lidl parduotuvė
„Lidl“ parduotuvė / „Lidl“ nuotr.
Temos: 2 Lidl Parduotuvė

„Siekiant užtikrinti dar paprastesnę ir patogesnę apsipirkimo patirtį, visose „Lidl“ parduotuvėse Lietuvoje aiškiau ir tiksliau, pagal atitinkamą mėsos rūšį, suskirstyta šviežia mėsa bei jos gaminiai. Be to, konkrečiai mėsos rūšiai skirti šaldytuvai pažymėti tomis pačiomis spalvomis, kaip ir atnaujintos mėsos gaminių pakuotės, taip užtikrinant galimybę iškart pamatyti, kur kokia šviežia mėsa laikoma“, – teigia „Lidl Lietuva“ mėsos ir jos gaminių pirkimų vadovas Stasys Gineitis.

Aiškios spalvos – paprastesniam apsipirkimui

Nurodoma, kad šviežia vištiena laikoma geltona spalva apipavidalintuose šaldytuvuose, o kalakutiena – rožine spalva papuoštuose šaldytuvuose. Raudona spalva papuoštuose šaldytuvuose laikoma jautiena, o mėlyna – kiauliena.

„Aiškus spalvinis išskyrimas padės mūsų klientams iš toli, per daugiau nei 3 metrus, aiškiai pamatyti, kuriame šaldytuve kokia šviežia mėsa yra laikoma. Tai leis pirkėjams gerokai lengviau orientuotis parduotuvėje ir dar patogiau įsigyti mėgstamus šviežios mėsos gaminius“, – sako S.Gineitis.

„Lidl Lietuva“ atstovas taip pat nurodo, kad prekybos tinklas derasi su tiekėjais, kad ant visų šviežios mėsos ir jos gaminių pakuočių būtų kuo aiškiau ir ryškiau pateikiama pirkėjams svarbi informacija: produkto galiojimo terminas ir vieneto kaina, jei tai – kintamo svorio prekė.

Naujas žymėjimas – ta pati aukšta kokybė

Naujosios pakuotės ir toliau užtikrins geriausias šviežios mėsos bei jos gaminių laikymo sąlygas, kurios yra griežtai kontroliuojamos. Kaip ir anksčiau, šviežia mėsa bus nuolat tiriama „Eurofins“ laboratorijose, tad ant naujo dizaino pakuočių pirkėjai taip pat išvys gerai atpažįstamą, atitiktį aukštiems kokybiniams reikalavimams įrodantį „Eurofins“ logotipą.

Naujosios pakuotės ir toliau užtikrins geriausias šviežios mėsos bei jos gaminių laikymo sąlygas, kurios yra griežtai kontroliuojamos.

„Eurofins“ kokybės ženklu įvertinami tik to paties vardo įmonės laboratorijose ištirti maisto produktai: šviežias pienas ir jo produktai, įvairūs žuvies ir mėsos gaminiai. „Eurofins“ ženklas parodo pirkėjams, kad šių produktų saugai ir kokybei yra skiriamas ypatingas dėmesys, o gaminiai atitinka aukštesnius standartus, nei įtvirtinti teisės aktais.

Lietuvoje „Eurofins“ kokybės ženklu pažymėtų mėsos gaminių galima įsigyti tik „Lidl“ tinklo parduotuvėse. Šį ženklą turi kelios dešimtys skirtingų „Lidl“ parduotuvių asortimente esančių mėsos gaminių, tarp kurių – ir privataus prekių ženklo „Skonio ženklas“ šviežia mėsa bei jos gaminiai.

Vertinama lietuviška produkcija

Nemažą dalį „Lidl“ parduodamos šviežios mėsos ir jos gaminių tiekia mėsos ūkiai iš visos Lietuvos. „Lidl Lietuva“ atstovo teigimu, prekybos tinklas Lietuvoje veikia jau daugiau nei aštuonerius metus, ir nuo pat pirmųjų dienų aktyviai bendradarbiauja su Lietuvos gamintojais. Skaičiuojama, kad beveik pusė šviežios mėsos asortimento „Lidl“ parduotuvėse sudaro Lietuvoje pagaminti produktai.

„Nuo veiklos Lietuvoje pradžios plėtėmės tiek mes, tiek ir lietuviškų prekių asortimentas parduotuvėse. Jei pradžioje tiekėjų skaičius siekė vos kelias dešimtis, dabar jų – keliskart daugiau, ir gerokai viršija 200. Šiandien „Lidl“ parduotuvių lentynose galima surasti per 700 lietuviškų produktų, tarp kurių – ir šviežia mėsa bei jos gaminiai“, – sako „Lidl Lietuva“ mėsos ir jos gaminių pirkimų vadovas S.Gineitis.

Šviežios kiaulienos, vištienos ir kitos mėsos bei jos gaminių iš Lietuvos ir kitų Europos šalių atnaujinto dizaino pakuotėse galite įsigyti visose 74 „Lidl“ parduotuvėse 28 šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje, Gargžduose ir Molėtuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas