Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ogmios mieste“ atidarytas nemokamas įspūdingų moliūgų Helovyno parkas: eksponatai privers pašiurpti

560 baisiai gražiai išskaptuotų moliūgų, kartu sveriančių beveik tris tonas arba tiek, kiek suaugęs dramblys. Šis įspūdingas kiekis Helovyną simbolizuojančių moliūgų šventiškai papuošė nemokamą unikalų parką. Jį įkūrė sostinės prekybos ir laisvalaikio centras „Ogmios miestas“, pakvietęs Vilniaus moksleivius bei darželinukus edukacinei pramogai. Todėl dabar vaikų šiurpiai ir kūrybiškai išskaptuoti moliūgai laukia Helovyno parke, kurį aplankyti bei pasigrožėti mažųjų darbais laukiami visi vilniečiai ir miesto svečiai.
„Ogmios mieste“ atidarytas nemokamas įspūdingų moliūgų Helovyno parkas: eksponatai privers pašiurpti
„Ogmios mieste“ atidarytas nemokamas įspūdingų moliūgų Helovyno parkas: eksponatai privers pašiurpti / „Ogmios miesto“ nuotr.

Bauginantys veidukai, šiurpulingos emocijos, Helovyno siaubams pasiruošusių gyvūnų snukučiai. „Ogmios miesto“ erdvėse atsivėręs Šiurpnakčio parkas pasiruošęs ir sužavėti, ir išgąsdinti.

O kitaip ir būti negalėtų. Anot „Ogmios miesto“ rinkodaros vadovo Edgaro Valicko, Helovynas švenčiamas vis dažniau, todėl mums jau artimesnės ir šios šventės tradicijos.

„Jų be moliūgų šiandien įsivaizduoti negalėtume. Todėl nusprendėme savo erdvėse atidaryti unikalų parką, kuris mūsų mažuosius ir suaugusius lankytojus kviestų pasitikti šiurpiausią metuose Helovyno naktį. O moliūgus skaptuoti bei juos paversti tikrais meno kūriniais pasiūlėme sostinės moksleiviams ir darželinukams. Jaunieji kūrėjai į užduotį pažiūrėjo labai rimtai bei sukūrė tikrus šedevrus. Taip edukacinė veikla virto smagia pramoga, o mes džiaugiamės matydami, kaip vaikai dabar atvyksta į „Ogmios miestą“ ir didžiuodamiesi rodo savo kūrinius tėveliams bei draugams“, – šypsosi E.Valickas.

Jo teigimu, moliūgus skaptavo Vilniaus Kunigaikščio Gedimino progimnazijos, esančios Žvejų gatvėje, moksleiviai bei sostinės lopšelio-darželio „Vandenis“ auklėtiniai. Darbas truko net keturias dienas ir tokį įdirbį rodo vaikų kūrinių unikalumas.

Moliūgai, jauniesiems kūrėjams atvežti iš Vilniaus rajono ūkių, jau spėjo į Helovyno parką pritraukti minias smalsuolių. „Ogmios miesto“ lankytojai kūrinius noriai apžiūrinėja, šalia fotografuojasi ir stebisi vaikų kūriniais.

„Ogmios miesto“ nuotr. /„Ogmios mieste“ atidarytas nemokamas įspūdingų moliūgų Helovyno parkas: eksponatai privers pašiurpti
„Ogmios miesto“ nuotr. /„Ogmios mieste“ atidarytas nemokamas įspūdingų moliūgų Helovyno parkas: eksponatai privers pašiurpti

„Beveik šeši šimtai moliūgų atrodo išties įspūdingai. Šiame parke turime ir tikrų gigantų. Šalia kitų čia puikuojasi keturi moliūgai, kurių svoris siekia net šimtą kilogramų. Todėl parką aplankyti tikai verta. O jei Helovyno pramogų norėsis daugiau, visus kviečiame į „Outlet Park“ vyksiančią nemokamą Šiupnakčio šventę vaikams. Joje laukia veidukų piešimas, nemokami spragėsiai ir cukraus vata, šiurpiausių kaukių dirbtuvėlės, šokiai su vaiduokliais, pramogos su Helovyno personažais bei dar daug, daug kitų baisių atrakcijų“, – sako „Ogmios miesto“ rinkodaros vadovas.

Nemokamą Helovyno parką su moliūgais rasite Vilniuje, „Ogmios mieste“, Verkių g. 29, o „Baisiai gero Helovyno“ šventė vyks „Outlet Park“, Verkių g. 31C, spalio 31 dieną, nuo 15:00 iki 19:30 val. Daugiau informacijos apie renginį sužinosite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento