Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Paskutinis liepos savaitgalis Palangos vasaros parke – triukšmingas ir prasmingas

Šeštadienį Palangoje šurmuliavo būrys vaikų. J.Basanavičiaus gatvėje, didžiausioje pramogų zonoje Palangoje, „Laumės juosta 2018“ festivalio dalyviai – Lauros Remeikienės studijos vaikai – pristatė teatralizuotą koncertą. Nuotaikingi pasirodymai, žaidimai, apdovanojimai, žiūrovų įsitraukimas  – visa tai mažųjų koncerto atlikėjų nuopelnas.
Savaitgalio renginiai Palangoje
Savaitgalio renginiai Palangoje / Projekto partnerio nuotr.

Palangos vasaros parko teritorija mirguliavo nuo margaspalvių ryškių dainorėlių rūbų, aidėjo nuo mažųjų atlikėjų balsų. Tik ką paminėjusi 10-ies metų jubiliejų Lauros Remeikienės studija „Mažasis Chameleonas“ yra nuolatiniai festivalio „Laumės juosta“ dalyviai.

Šiais metais svečiai iš Šiaulių įsikūrė Palangos vasaros parke. Šeimų erdvėje pristatytoje programoje mažųjų ir vyresniųjų vaikų grupės atliko savo kūrybos dainas, dovanojo žiūrovams savo kompaktines plokšteles „Žaidžiame dainą“.

Koncerto metu netrūko ir staigmenų susirinkusiems: momentinė fotosesija, ledai. Norinčiųjų įsiamžinti ir pasivaišinti išsirikiavo visa eilė.

Projekto partnerio nuotr./Savaitgalio renginiai Palangoje
Projekto partnerio nuotr./Savaitgalio renginiai Palangoje

Koncerto metu dainavo visa J.Basanavičiaus gatvės atkarpoje susirinkusi žmonių minia. Šiame renginyje, kuris buvo nemokamas ir tęsėsi 3 valandas, pasirodė apie 60 vaikų, kurie pristatė skirtingas programas.

Sekmadienį Palangos vasaros parke pramogavo būrys vaikų, kurie atvyko į kurortą pirmą kartą pamatyti jūros.

Trečius metus iš eilės organizuojama socialinė akcija „Pasveikink jūrą Palangoje“ tai kurorto savivaldybės atsakas į prezidentės Dalios Grybauskaitės kvietimą jungtis prie iniciatyvos „Už saugią Lietuvą“ bei padovanoti šalies vaikams nepamirštamų vasaros akimirkų.

Kad visos Lietuvos vaikai turėtų galimybę pamatyti jūrą, lėšų šiam projektui kasmet skiria Palangos miesto savivaldybė, taip pat šiais metais prie socialinės akcijos prisidėjo ir labdaros bei paramos fondas „Bėdų turgus“.

Palangos miesto savivaldybės inicijuojama, Palangos kultūros ir jaunimo centro organizuojama socialinė akcija sukvietė mažuosius iš 47 Lietuvos savivaldybių laisvalaikį praleisti turiningai. Antrus metus iš eilės Palangos vasaros parkas jungiasi prie šios gražios iniciatyvos įgyvendinimo ir dovanoja visiems atvykusiems vaikams nemokamas pramogas parke.

Sekmadienį nuo ankstaus ryto mažieji kurorto svečiai rinkosi į J.Basanavičiaus gatvėje esantį pramogų kompleksą, kur galėjo pramogauti ant batutų, vaikų žaidimų aikštelėje, kliūčių ruože.

Džiaugiamės, kad galime prisidėti prie įsimintino vaikų laisvalaikio ir tapti jų nepamirštamos vasaros dalimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas