Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Populiariausios kapų žvakės ir įdėklai „Maximoje“ kainuoja tiek pat jau trečius metus, o pigiausios su nuolaida – vos keliolika centų

Pasiruošimas Vėlinėms ir Visų Šventųjų dienai jau įsibėgėja – kasmet per spalį lietuviško prekybos tinko „Maxima“ parduotuvėse nuperkama milijonai kapų žvakių, kurios sužiba pagerbiant amžinojo poilsio išėjusių artimųjų atminimą. „Maxima“ pasirūpino, kad prekybos tinkle populiariausių kapų žvakių ištikimi pirkėjai galėtų įsigyti tokia pat kaina, kaip ankstesniais metais, o kitomis kapų žvakėmis, įdėklais ir dirbtinėmis gėlėmis nuo šiandien iki pat Vėlinių galėtų pasirūpinti net perpus pigiau.
Kapų žvakės, įdėklai bei dirbtinės gėlės
Kapų žvakės, įdėklai bei dirbtinės gėlės / „Maxima“ nuotr.

„Uždegti žvakę ant iškeliavusių artimųjų kapų yra esminis ritualas minint Vėlines ir Visų Šventųjų dieną. Pirkėjai kapų žvakių įsigyja ne po vieną – 65 proc. perka po penkias žvakes ir daugiau. Pačios populiariausios yra ilgai degančios žvakės skaidraus stiklo induose. Rūpinamės, kad pirkėjai šiomis jautriomis dienomis patirtų kuo mažiau išlaidų, tad perkamiausių žvakių ir jų įdėklų kainą jau trejus išlaikome nepakitusią. Bendrai kapų žvakių kainos prekybos tinkle prasideda vos nuo 0,35 euro, tad su šiuo metu galiojančia nuolaida pigiausia kapų žvakė atsieis vos keliolika centų“, – teigia Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento direktorė.

„Maxima“ nuotr./Kapų žvakės
„Maxima“ nuotr./Kapų žvakės

Iki pat Vėlinių visose „Maximos“ parduotuvėse su „Ačiū“ kortele visų laikų perkamiausią žvakę stikliniame inde pirkėjai galės įsigyti už ypač mažą kainą0,60 euro, o įdėklas žvakei kainuos 0,44 euro. Taip pat nuo šiandien taikoma 50 proc. nuolaida visam kapų žvakių, įdėklų bei dirbtinių gėlių asortimentui.

„Maxima“ nuotr./Nuolaidos
„Maxima“ nuotr./Nuolaidos

„Per sezoną – nuo spalio pradžios iki Vėlinių, parduodame apie 4,5 milijonų kapų žvakių. Tai didžiulis kiekis, sudarantis apie pusę visų metų žvakių pardavimų, todėl Visų Šventųjų dienai ir Vėlinėms pradedame ruoštis nuo pavasario. Be to, spalį ženkliai išplečiame kapų žvakių asortimentą, kad pirkėjai galėtų rinktis iš įvairių dydžių, formų, degimo laiko, sudėties. Greta pačių populiariausių žvakių skaidraus stiklo dėkle turime ir mažų žvakučių, ir didelių, išskirtinio dizaino, degančių keletą parų. Dalis pirkėjų vietoje tradicinių mieliau renkasi LED žvakes – jų taip pat jau turime asortimente“, – pasakoja I.Trakimaitė-Šeškuvienė.

„Maxima“ nuotr./Kapų žvakės
„Maxima“ nuotr./Kapų žvakės

80 proc. „Maximose“ parduodamų žvakių pagamintos Lietuvoje – ilgamečiai prekybos tinklo partneriai puikiai išpildo klientų lūkesčius, taiko inovatyvias technologijas, kad žvakės ilgiau degtų, siūlo produkcijos, kurios gamybai naudojama mažiau arba išvis nenaudojami naftos produktai.

„Pirkėjai nori dailių žvakių, tačiau bene svarbiausias reikalavimas – kad jos degtų ir atšiauriomis sąlygomis: per lietų, darganą, šlapdribą, vėją. Standartu ir dažniausiu pirkėjų pasirinkimu tampa žvakės, degančios iki 24 valandų, tačiau yra ir tokių, kurios gali liepsnoti dvi, tris paras ar net iki 110 valandų. Beje, labai džiugina, jog pirkėjai tą patį stiklinį žvakės indą naudoja keletą kartų – apie tai byloja vis dažniau perkami žvakių įdėklai. Toks požiūris yra ne tik taupesnis, bet ir tvaresnis, nes po savęs paliekame mažiau stiklo atliekų“, – kalba I.Trakimaitė-Šeškuvienė.

„Maxima“ nuotr./Žvakių įdėklai
„Maxima“ nuotr./Žvakių įdėklai

Apie prekybos tinklą „Maxima“

Tradicinės lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ stiprybės – mažos kainos ir kruopščiai atrinktas pasirinkimas. Tinklą valdanti bendrovė „Maxima LT“ yra didžiausia lietuviško kapitalo įmonė, viena didžiausių mokesčių mokėtojų bei didžiausia darbo vietų kūrėja šalyje. Šiuo metu Lietuvoje veikia arti pustrečio šimto „Maximos“ parduotuvių, kuriose dirba apie 11 tūkst. darbuotojų ir kasdien apsilanko daugiau nei 400 tūkst. klientų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant