„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Rūbą keičianti „Čili Pizza“ – visiems geriems laikams

Pernai pradėjęs keistis vienas seniausių Lietuvos restoranų tinklas „Čili Pizza“ žada, jog naujoje aplinkoje dar labiau išryškės dešimtmečius kurta dvasia, dėmesys maisto kokybei bei koncentracija į teigiamus kliento potyrius. Visa tai, kas leido restoranų tinklui išlikti populiariam jau beveik 30 metų, bus pateikta jaukesnėje, erdvesnėje ir atviresnėje aplinkoje.
Rūbą keičianti „Čili Pizza“ – visiems geriems laikams
Rūbą keičianti „Čili Pizza“ – visiems geriems laikams / „Čili Pizza“ Nuotr. / 15min koliažas

„Pagalvojus apie praeitį, dažniausiai prisimename tuos įvykius, kuriuose buvo šiek tiek čili aštrumo, kuris ir leidžia jų nepamiršti. Labai didžiuojamės, kad tikrai dažname prisiminime dalyvauja ir „čiliakas“, kaip mus vadina, nes tai buvo ir išliko vieta, kur baigiasi dažnas pirmasis pasimatymas, kur stebimos įsimintiniausios sporto varžybos, švenčiami gimtadieniai, o vaikai atvedami paragauti pirmosios picos“, – sako „Čili Pizza“ restoranų tinklą valdančios bendrovės „LTK Food Group“ generalinė direktorė Goda Karosaitė.

Atsinaujinusiuose restoranuose ilgamečiai „Čili Pizza“ gerbėjai atras patiekalų, kurių receptas nesikeičia nuo pirmųjų restoranų tinklo veiklos dienų. Šalia jų atsiranda nauji, kurie, neabejojama, taps legendomis tiems, kurie dar tik pradeda pildyti savo prisiminimų albumą.

„Čili Pizza“ nuotr./Rūbą keičianti „Čili Pizza“ – visiems geriems laikams
„Čili Pizza“ nuotr./Rūbą keičianti „Čili Pizza“ – visiems geriems laikams

„Mūsų misija visada buvo kurti gerus prisiminimus, gerą nuotaiką, tad „Čili Pizza“ labiau ne maitinimo įstaiga, bet geros nuotaikos ambasadorius ir partneris. Atnaujinant restoranų interjerą, meniu, dar labiau gerinama aptarnavimo kokybės dar daugiau dėmesio skiriama tvarumui, tampame dar puikesne vieta kurti prisiminimus kartu“, – sako G.Karosaitė.

Paslapčių mokėsi Italijoje

Vienas pirmųjų Lietuvai pasiūlęs paragauti picų, restoranų tinklas „Čili Pizza“ į Lietuvą atnešė ir nepakartojamo skonio Romos picų tradiciją. Nors picos laikomos itin paprastai ir greitai pagaminamu patiekalu, ši rūšis išskirtinė – gamyba trunka daugiau nei parą.

Neįprasto stačiakampio formos picos – patiekalas, kuris stebina ne tik išvaizda, bet ir skoniu. Tai bene vienintelė picos rūšis, kurią pasigaminti namuose būtų sudėtinga, mat reikia ne tik žinių, laiko, bet ir specifinių produktų.

„Tikrasis Romos picos išskirtinumas ne stačiakampė forma, bet iš išorės traškus, o viduje korėtas, purus ir minkštas padas. Kaip jį iškepti mūsų virtuvės meistrai mokėsi iš Italijos specialistų ir tai yra gana sudėtingas procesas. Tešla gaminama pagal itališką receptą ir 24 valandas rauginama naudojant specialų raugą. Paskui tik rankomis formuojamas jai būdingas stačiakampis, kuris padengiamas mūsų meistrų gaminamu padažu bei ingredientais“, – atskleidžia G.Karosaitė.

„Čili Pizza“ nuotr./Rūbą keičianti „Čili Pizza“ – visiems geriems laikams
„Čili Pizza“ nuotr./Rūbą keičianti „Čili Pizza“ – visiems geriems laikams

Savo picose „Čili Pizza“ naudoja šviežią itališką buratą bei tikrą mocarelą sūrį, itališkas peperoni ir mortadelos dešras. Iš viso šiandien restorano meniu net trylika skirtingų Romos picų, o populiariausia tarp jų – Peperoni.

Beje, tai vienintelė picų rūšis, kuri tradiciškai pjaustoma ne trikampiais, o kvadratėliais.

„Romos picos dabar vienas populiariausių atsinaujinančio „Čili Pizza“ restoranų tinklo patiekalų, nors kuo pasisotinti ras paties įvairiausio skonio žmonės – nuo sveikuoliškų salotų iki tradicinės lietuviškos virtuvės patiekalų“, – pasakoja G.Karosaitė.

Dar viena naujovė, itin populiari tarp norinčių greitai pasistiprinti ar tiesiog užkąsti, pavyzdžiui, su draugais stebint svarbias krepšinio varžybas – „Pizza rolls“ suktinukai.

Žinoma, iš populiariausių sąrašo nesitraukia ir „Čili Pizza“ legendos: trinta pievagrybių ir firminė „Čili Pizza“ sriubos, gruzdinti koldūnai su mėsa, vakarienė vis dar dažnai užbaigiama firminiu sluoksniuotu ledų desertu, o pačiu populiariausiu užkandžiu išlieka kepta duona.

„Čili Pizza“ nuotr./Rūbą keičianti „Čili Pizza“ – visiems geriems laikams
„Čili Pizza“ nuotr./Rūbą keičianti „Čili Pizza“ – visiems geriems laikams

Išskirtinis dėmesys šeimai

„Pastebėjote, jog yra muzikos kūrinių, kuriuos per savo išleistuves klausė mūsų tėvai, o dabar jų per išleistuves klauso mūsų vaikai. Su draugais dažnai pasijuokiame, kad dalis mūsų patiekalų yra tokie pat nesenstantys“, – juokiasi G.Karosaitė.

„Čili Pizza“ nuotr./Rūbą keičianti „Čili Pizza“ – visiems geriems laikams
„Čili Pizza“ nuotr./Rūbą keičianti „Čili Pizza“ – visiems geriems laikams

Beje, kalbant apie vaikus – jiems „Čili Pizza“ restoranuose visuomet buvo skiriamas ypatingas dėmesys. Būtent šis restoranų tinklas vienas pirmųjų vaikams pasiūlė ne tik specialias pristatomas kėdutes, bet, kad laikas neprailgtų, ir pieštukus su spalvinimo lapais bei įvairių žaislų.

„Rūpinimasis vaikais – mūsų, kaip restoranų tinklo, vienas svarbiausių prioritetų.

Atnaujintuose „Čili Pizza“ restoranuose vaikus pasitinka specialiai jiems įrengtos smagios žaidimų erdvės su žaislais. 2-3 kartus padidintos erdvės ne tik padės lengviau sulaukti išsirinktų patiekalų, bet ir lavins motoriką, vaizduotę bei kitus įgūdžius.

Taip pat vaikams sukurtas specialus augančiam organizmui pritaikytas vaikiškas meniu.

„Rūpinimasis vaikais – mūsų, kaip restoranų tinklo, vienas svarbiausių prioritetų.

„Čili Pizza“ nuotr./Rūbą keičianti „Čili Pizza“ – visiems geriems laikams
„Čili Pizza“ nuotr./Rūbą keičianti „Čili Pizza“ – visiems geriems laikams

Norime, kad laimingi jaustųsi visi, kad čia galėtų kurti bendrus prisiminimus. Beje, mūsų restoranuose laukiami ir svečiai su augintiniais“, – sako G.Karosaitė.

Specialus meniu laukia ne tik vaikų, bet ir skubančių pietautojų, kurie čia ras greitai patiekiamų dienos meniu patiekalų, kurie bus pigesni nei pagrindiniame meniu, o su „Mylimiausia“ nuolaidų kortele gausite dar ir papildomas nuolaidas. „Čili Pizza“ išviso turi keturis dienos pietų meniu, kurie keičiami kas savaitę, tad visą mėnesį galite mėgautis vis kitu skaniu, sočiu ir nebrangiu patiekalų deriniu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“
Reklama
„Energus“ dviratininkų komandos įkūrėjas P.Šidlauskas: kiekvienas žmogus tiek sporte, tiek versle gali daugiau