Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

SEB banko konferencija „Verslas šiandien. Veikti neapibrėžtume – nauja kasdienybė“ – kviečiame stebėti

Lapkričio 30 d., ketvirtadienį, vyks išskirtinis renginys „Verslas šiandien“. Tai antrus metus iš eilės SEB banko organizuojamas renginys, skirtas suburti mažų ir vidutinių įmonių atstovus. Šiemet jo tema „Veikti neapibrėžtume – nauja kasdienybė“, nes laikotarpyje, kuriam būdingi nuolatiniai pokyčiai ir besikeičianti rinkos dinamika, svarbu suprasti, kaip prisitaikyti prie neapibrėžtumo ir iššūkių.
SEB banko konferencija
SEB banko konferencija / „SEB“ nuotr.

Jau beveik tradicija tapusio renginio programoje: vadovų patirtis valdant pokyčius, makroekonomikos prognozės, atvejų analizės, kaip įmonės keičiasi ir įgyvendina tikslus neapibrėžtumo laikotarpiu ir t.t.

Renginio metu įžvalgomis dalinsis įmonės „Linkedist“ įkūrėja ir vadovė Kotryna Kurt, agentūros „Investuok Lietuvoje“ vadovas Elijus Čivilis, SEB banko ekonomistas Tadas Povilauskas, gydytojas psichiatras, psichoterapeutas, prof. dr. Eugenijus Laurinaitis ir kiti verslo atstovai.

Registracija į SEB verslo augimo programą

Šio renginio metu prasidės registracija į spartaus verslo augimo mokymų programą, kuri skirta mažoms ir vidutinėms įmonėms. Dalyvauti programoje atrinktos šalies įmonės ieškos galimybių stiprinti savo verslo strategiją, optimizuoti procesus, gerinti finansų valdymą bei priimti tvaraus augimo sprendimus. Į programą bus kviečiami aukščiausio lygio vadovai ar verslo savininkai, iš viso iki penkiolika įmonių.

Mažoms ir vidutinėms įmonėms paprastai reikia nedaug kapitalo, jos geba greitai ir lanksčiai reaguoti į rinkos pokyčius ir joms lengviau kelti savo specialistų kvalifikaciją. Tai pagrindiniai jų privalumai, atskleidžiantys šių įmonių efektyvumą ir svarbą. Todėl siūlome unikalią galimybę pasisemti žinių ir pradėti įgyvendinti savo augimo planus.

Jei jūsų verslui atėjo laikas augti – kviečiame stebėti konferenciją bei išklausyti pranešėjų pristatymus aktualiomis verslo valdymo bei auginimo temomis naujienų portale „15min“, taip pat „SEB Lietuvoje“ platformose: „Facebook“, „Youtube“, „LinkedIn“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas