Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Siųsk pigiau“ proveržis Amerikos kryptimi ir išplėstas paslaugų spektras atveria dar daugiau kelių prekybininkams

Viena iš didžiausių siuntų siuntimo platformų „Siųsk pigiau“ vietoje nestovi ir platų klientų ratą stengiasi nustebinti vis didesnėmis galimybėmis. Šįkart ji siūlo dar labiau išplėstą paslaugų spektrą, apimantį didesnę paslaugų įvairovę prekybininkams, ypač norintiems sklandžiai įsilieti ar plėsti savo veiklą už Atlanto.
„Siųsk pigiau“ vadovas Mindaugas Šilkūnas
„Siųsk pigiau“ vadovas Mindaugas Šilkūnas / „Siųsk pigiau“ nuotr.

Naujas žingsnis – siuntų paskirstymo centras JAV

„Dar šį pavasarį už Atlanto atidarėme siuntų paskirstymo centrą JAV. Šis žingsnis svarbus ne tik mūsų veiklos augimui, bet leidžia klientams siūlomas paslaugas dar labiau išplėsti“, – sako „Siųsk pigiau“ vadovas Mindaugas Šilkūnas. Šiame centre klientams siūlomos prekių sandėliavimo ir siuntų komplektavimo paslaugos, taip pat siuntų konsolidavimas. Anot M.Šilkūno, siuntų paskirstymo centras JAV didina paslaugų patrauklumą ir suteikia dar daugiau lankstumo „Ebay“, „Amazon“, „Etsy“ ar kitų platformų prekybininkams.

„Siųsk pigiau“ komanda didžiuojasi savo veikloje šiuo žingsniu, suteiksiančiu progą siuntas gabenti ne tik daug pigiau, bet ir per neįtikėtinai trumpą laiką – vos 3–7 darbo dienas. Negana to, klientų laukia išskirtiniai ir patrauklūs kainų pasiūlymai – paslaugos pritaikomos atsižvelgiant į konkrečius verslo ar kito tipo klientų poreikius. Tiek iš JAV į Lietuvą, tiek iš Lietuvos į JAV siuntas gabenti galima itin konkurencingomis kainomis.

Šiandien išsiųsti siuntą į kitą pasaulio pusę su patikimais partneriais neretai yra lengviau, nei nukeliauti į parduotuvę. Tokius sparčius siuntų gabenimo ypatumus lemia ir kintantys klientų poreikiai, ir pažangios galimybės, leidžiančios siūlyti inovatyvius sprendimus.

Siuntos į „Amazon“ sandėlius

M.Šilkūnas akcentuoja galimybę operatyviai bei sklandžiai siuntas pristatyti tiesiai į „Amazon“ sandėlius JAV ir Europoje. „Siūlome greitus pristatymus į „Amazon“ sandėlius (FBA) ir „Amazon“ grąžinimų apdorojimus bei grąžinimų siuntimus atgal į Lietuvą“, – teigia „Siųsk pigiau“ vadovas. Negana to, platforma turi ką pasiūlyti ir „Amazon“ FBM prekybininkams. Jei yra poreikis, „Siųsk pigiau“ komanda suteikia konsultacijas dėl importo mokesčių ir muitinės formulumų, prekių ženklinimo bei sąskaitų paruošimo, tad visus iškilusius klausimus pavyks susitvarkyti vienoje vietoje, taigi efektyviai taupomas laikas.

Nepamirštas ir elektroninės prekybos vaidmuo

Šiandieniniame verslo sektoriuje elektroninės prekybos vaidmuo itin reikšmingas, tad į tai „Siųsk pigiau“ komanda atsižvelgia ir kurdami savo paslaugų koncepcijas prekybininkams. Kaip pažymi M.Šilkūnas, „siekdami pagerinti klientų patirtį prekybininkams siūlome nemokamas sąsajas su populiariausiomis e. prekybos platformomis: eBay, Amazon, Shopify, Woocommerce, Magento, PrestaShop, Etsy, Bigcommerce, Opencart, Verskis.lt.“

Laisvai visame pasaulyje keliaujančios siuntos

Daugiau kaip dešimtmetį siekianti „Siųsk pigiau“ patirtis tarptautinėje rinkoje leidžia klientams vis pasiūlyti kažką naujo, inovatyvaus, naudingo jų verslui. Apie trečdalį milijono patenkintų klientų yra darnios komandos ir sistemingo darbo rezultatas.

„Siųsk pigiau“ nuotr./„Siųsk pigiau“ proveržis Amerikos kryptimi ir išplėstas paslaugų spektras atveria dar daugiau kelių prekybininkams
„Siųsk pigiau“ nuotr./„Siųsk pigiau“ proveržis Amerikos kryptimi ir išplėstas paslaugų spektras atveria dar daugiau kelių prekybininkams

Naudojantis „Siųsk pigiau“ paslaugomis siuntas galima siųsti ne tik į Lietuvą ar iš jos, bet visame pasaulyje, tarp skirtingų valstybių.. Du siuntų pristatymo būdai – Economy bei Express – klientams suteikia dar platesnes galimybes pasirinkti tai, kas atitinka jų poreikius, finansinę pusę, pageidautiną siuntų pristatymo spartą.

Labai platus paskirstymo krypčių bei kurjerių tinklas leidžia klientams viską gauti iš vienų rankų patraukliausiomis kainomis. „Siunčiame į daugiau nei 220 šalių, dirbame su gerai žinomais „FedEx“, TNT, DHL, „Omniva“, „Venipak“, GLS, DPD, „Itella“, SST, „LP Express“, Raben kurjeriais. Pavyzdžiui, „Raben“ bus itin patrauklus sprendimas krovinių gabenimui Europoje, tad mūsų platformoje nuo šiol kurjerių pasiūlymai pritaikyti ne tik smulkesnių gabaritų siuntiniams, bet ir paletiniams“, – akcentuoja M.Šilkūnas.

Vienas iš „Siųsk pigiau“ prioritetų anot kompanijos vadovo, yra klientų informuotumas, todėl Kaune bei Vilniuje įsikūrusiuose biuruose visada teikiamos asmeninės konsultacijos, klientai gali gauti visus atsakymus į jiems kilusius klausimus patogiausiu būdu: biuruose arba online.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas