Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Su meile IKI“ desertai nuskraidins į Paryžių: „Iki“ savo 32–ojo gimtadienio proga dovanoja kelionę į Prancūziją

O gal desertui – Paryžius? Prekybos tinklas „Iki“ savo 32-ojo gimtadienio proga parengė staigmeną pirkėjams – kviečia dalyvauti žaidime ir laimėti kelionę į kepinių ir meilės sostinę Paryžių!
„Su meile IKI“ desertai nuskraidins į Paryžių: „Iki“ savo 32–ojo gimtadienio proga dovanoja kelionę į Prancūziją
„Su meile IKI“ desertai nuskraidins į Paryžių: „Iki“ savo 32–ojo gimtadienio proga dovanoja kelionę į Prancūziją / „Iki“ nuotr.

Pasak „Iki“ komunikacijos vadovės Gintarės Kitovės, ši kryptis pasirinkta neatsitiktinai – būtent Prancūzija yra šalis, kuri įkvėpė populiariuosius „Su meile IKI“ produktus. Visas žaidimo taisykles rasite čia.

„Mūsų gimtadienis yra šventė ne tik mums, bet ir visiems mūsų klientams. Jau 32-ejus metus kartu augame, kuriame naujas tradicijas ir diegiame naujoves, tačiau visa ko pagrindas išlieka tas pats – noras būti arčiau savo pirkėjų. Su meile ir aistra žiūrime į savo darbą, todėl ir pirkėjams norime įteikti tai simbolizuojančią dovaną – kelionę į meilės miestą“, – sako G.Kitovė.

Prancūzija – šalis, kuri glaudžiai susijusi su „Iki“. Būtent iš jos kilęs tinklo konditeris Thierry Lauvray, jau du dešimtmečius „Iki“ pirkėjus lepinantis pagal geriausias prancūziškas tradicijas kurtais gardėsiais.

Skoniu svaiginantys kūriniai ruošti kaip namuose, iš kruopščiai atrinktų aukščiausios kokybės produktų – tai simbolizuoja ir „Iki“ kepinių bei konditerijos gaminių prekinio ženklo pavadinimas „Su meile IKI“. Jie daugeliui pirkėjų yra neatsiejama svarbiausių gyvenimo akimirkų dalis, tad ir „Iki“ gimtadienį kviečia švęsti būtent su jais.

Jau pradėkite rinkti žaidimo bilietus

Dalyvauti žaidime – taip pat lengva, kaip ir taupyti apsiperkant „Iki“ parduotuvėse. Viskas, ką reikia padaryti – tai rinkti bilietus ir jungtis prie žaidimo „Iki“ programėlėje.

„Iki“ pirkėjai jau žino – būti lojaliems ir naudotis „Iki“ programėle apsimoka, nes galima gauti išties vertingų dovanų. Jau dalijome maisto pilnus šaldytuvus, kvietėme į Taupymo žaidynes, kasdien pirkėjai dalyvauja ir iššūkiuose bei renka taškus, kuriuos maino į nuolaidas ir vertingus prizus. „Iki“ programėlė jau parsisiųsta per 1 mln. kartų – tai rodo, kad vis daugiau pirkėjų įvertina jos naudą, ja naudotis paprasta ir patogu“, – sako G.Kitovė.

Kaip dalyvauti „Iki“ gimtadienio žaidime:

  1. Pirkite su „Iki“ kortele bent už 15 eurų ir bent vieną „Su meile IKI“ produktą.
  2. Aktyvuokite gimtadienio žaidimo bilietą „Iki“ programėlėje.
  3. Laimėkite kelionę į Paryžių!

„Su Meile IKI“ produktai – tai su dideliu rūpesčiu kasdien ruošiami konditerijos gaminiai (tortai, pyragai, tartaletės ir kt.), įvairūs kepiniai (bandelės, duonos ir kt.), taip pat desertai, pažymėti „Su meile IKI“ logotipu.

Kuo daugiau bilietų surinksite – tuo didesnius šansus laimėti kelionę turėsite. Be to, galima gauti ir papildomų žaidimo bilietų. Į juos mainyti galima sukauptus „Iki“ lojalumo taškus. Papildomų bilietų gaus ir perkantys partnerių prekes, kurios vis keisis. Tos savaitės partnerių prekes visuomet galite pasitikrinti „Iki“ savaitės leidinyje, programėlėje arba internete: iki.lt/leidiniai/.

Žaidimas jau prasidėjo visose „Iki“ parduotuvėse ir tęsis iki lapkričio 10 d. Nugalėtojai bus skelbiami „Iki“ interneto svetainėje ir informuojami asmeniškai.

G.Kitovė primena, kad geriausiais „Iki“ pasiūlymais pasinaudoti ir į įvairius žaidimus įsitraukti paprasta – naudingos akcijos, įvairios nuolaidos ir ypatingi pasiūlymai skelbiami leidiniuose „Iki“ parduotuvėse, interneto puslapyje www.iki.lt ir mobiliojoje programėlėje. Joje pirkėjai ras ir asmeninių pasiūlymų bei dalyvaudami lojalumo programoje rinks taškus, kuriuos galės išmainyti į vertingus prizus ar nuolaidas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas