Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

TOP 5 Motorola mobilios auklės – patogiam ir ramiam mažylių auginimui

Mobili auklė – tėvų dešinioji ranka. Taip skambiai galėtume pavadinti įrenginius, kurie leidžia per nuotolį girdėti ir stebėti miegantį ar žaidžiantį mažylį. Tai nešiojami įrenginiai, kurie perduoda garso arba vaizdo signalus, veikia nuotoliniu būdu ir, šiomis dienomis, yra neatsiejama vaiko auginimo dalis. Dėl savo patogumo ir praktiškumo, jie garantuoja ramybės jausmą tėvams, kol mažylis ramiai miega ar žaidžia kitame kambaryje. Tiesa, naudinga paminėti, kad mobilios auklės yra naudojamos jau daugybę metų.
TOP 5 Motorola mobilios auklės – patogiam ir ramiam mažylių auginimui
TOP 5 Motorola mobilios auklės – patogiam ir ramiam mažylių auginimui / „Varlė.lt“ nuotr.

Pirmieji įrenginiai veikė naudodami tik garso signalus ir priminė racijas. Na, o šiandien, rinkoje galima rasti modelių, kurie transliuoja gyvą vaizdą, veikia kartu su WiFi ryšiu bei gali suteikti informacijos apie temperatūrą vaiko kambaryje, geba groti mažyliui lopšines ir atlieka dar daugiau funkcijų. Mobilių auklių pasirinkimas rinkoje tikrai nemažas, tad, nenuostabu, kad tėvams, kurie perka tokį įrenginį pirmą kartą, gali būti nelengva išsirinkti. Skirtingi gamintojai, skirtingos funkcijos ir ypatybės – rinktis tikrai yra iš ko. Tačiau, ieškantiems tikrai patikimo, kokybiško ir efektyviai veikiančio įrenginio, naudinga pasižvalgyti prekės ženklo „Motorola“ asortimente. Tai vienas iš šios srities lyderių, gaminančių puikias mobilias aukles, naudojamas visame pasaulyje. Šiame straipsnyje Varlė.lt specialistai plačiau apžvelgė TOP 5 „Motorola“ mobilias aukles. Gal vienas iš modelių tiks ir jums?

Kokie yra mobilių auklių tipai?

Dar prieš pradedant TOP „Motorola“ mobilių auklių apžvalgą, naudinga aptarti kelis svarbius dalykus. Pirmiausia, labai svarbu žinoti, kad mobilios auklės gali būti labai skirtingos. Jos skiriasi savo formomis, dydžiais, o taip pat ir tipais. Iš esmės galime išskirti du pagrindinius mobilių auklių tipus: audio modelius ir modelius, gebančius perduoti vaizdą bei garsą. Tiesa, net ir šių dviejų tipų mobilios auklės nėra vienodos. Vieni modeliai veikia kartu su jūsų išmaniuoju telefonu, kuriame transliuoja vaizdą tiesiai iš vaiko kambario, kiti – tam turi atskirą įrenginį. Taip pat, vieni veikia naudodami WiFi interneto ryšį, o kiti – naudodami radijo bangas. Kuris tipas geriausias? Atsakyti sunku, kadangi skirtingoms situacijoms, poreikiams ir net biudžetui gali būti tinkamas vis skirtingo tipo modelis. Tiesa, ko gero, šiomis dienomis populiariausios, yra būtent garsą ir vaizdą perduodančios mobilios auklės, kurios neretai dar turi ir papildomų funkcijų. Tik garsą perduodantys audio tipo modeliai gali būti puikiu pasirinkimu tiems, kurie nori paprasto įrenginio bei mobiliai auklei nenori skirti daug pinigų.

Ką svarbu žinoti renkantis?

Naudinga žinoti ir tai, kad renkantis mobilią auklę labai svarbu atsižvelgti į kelis, labai svarbius aspektus. Tokiu būdu išsirinksite geriausią, jums tinkamiausią įrenginį, kuris taps dešiniąja ranka auginant mažylį.

Pirmiausia – veikimo principas. Kaip ir minėta, mobilios auklės gali veikti keliais, skirtingais būdais – naudodamos radijo bangos arba WiFi interneto ryšys. Radijo bangas veikimui naudojančios mobilios auklės gali turėti gana ribotą veikimo diapazoną, tačiau, neretai, yra pigesnės. Taip pat, jos gali būti naudojamos praktiškai bet kur ar ten, kur nėra WiFi interneto ryšio. Tad, toks įrenginys puikiai tiks tiems tėvams, kurie mažylius dažnai migdo lauke ir nori jaustis ramiai bei patogiai juos stebėti. Tuo tarpu, WiFi ryšį naudojančios mobilios auklės, dažniausiai, taip pat veikia radijo bangų principu, tačiau, suteikia galimybę prisijungti prie interneto ryšio, kad galėtų perduoti garsą ar vaizdą į jūsų telefoną. WiFi funkcijos dėka, mobili auklė yra susiejama su išmaniajame telefone esančia programėle, kuri garantuoja tikrai patogų ir lengvą įrenginio naudojimą, valdymą ir mažylio stebėjimą.

Renkantis mobilią auklę atkreipkite dėmesį į veikimo atstumą arba diapazoną. Veikimo diapazonas gali svyruoti nuo keliasdešimt iki kelių šimtų metrų. Iš esmės, kuo jis didesnis, tuo patogiau bus naudotis mobilia aukle, ypač lauke.

Baterijos veikimo laikas – dar vienas svarbus aspektas, kurio nereikėtų pamiršti renkantis. Dažniausiai šiuolaikinės mobilios auklės yra papildytos įkraunamomis baterijomis. Kuo talpesne baterija bus aprūpintas toks įrenginys, tuo ilgesnį veikimo laiką jis suteiks. Tai, vienareikšmiškai, garantuoja patogesnį mobilios auklės naudojimą. Rekomenduojama rinktis talpesnę bateriją ir ilgesnį veikimo laiką turinčią mobilią auklę.

Papildomos funkcijos taip pat svarbios. Šiandien, mobilios auklės gali atlikti kur kas daugiau nei perduoti garsą ar vaizdą iš vaiko kambario. Priklausomai nuo pasirinkto modelio, galite rasti įrenginių, kurie veikia naudodami naktinio matymo režimą, leidžia ne tik girdėti, bet ir perduoti garsą į vaiko kambaryje pastatytą įrenginį. Vis populiarėja ir tie modeliai, kurie suteikia galimybę vaikui groti lopšines, stebėti kambario temperatūrą, drėgmės lygį ar net leidžia priartinti vaizdą, kad mažylį galėtumėte matyti geriau.

Tikime, kad atsižvelgę į šiuos aspektus, sau ir savo mažyliui tinkamą mobilią auklę išsirinksite kur kas lengviau.

Geriausių Motorola mobilių auklių TOP

Metas iš arčiau susipažinti ir apžvelgti geriausias „Motorola“ prekės ženklo mobilias aukles. „Motorola“ yra garsus ir visame pasaulyje puikiai žinomas mobiliojo ryšio gaminių ir smulkios elektronikos gamintojas, kurio asortimente galime rasti ne tik išmaniuosius telefonus, bet ir puikias mobilias aukles. Štai 5 geriausios iš jų:

1. Motorola „PIP12 Travel“

„Motorola.com“ nuotr./Motorola PIP12 TRAVEL
„Motorola.com“ nuotr./Motorola PIP12 TRAVEL

Pirmasis modelis šiame TOP sąraše – „Motorola“ mobili auklė „PIP12 Travel“. Tai naujausia „Motorola“ prekės ženklo mobili auklė, kuri gali tapti geriausia kelionių kompanione. Ši mobili auklė yra audio tipo ir suteikia išskirtinai aiškų HD garsą, 10 valandų baterijos veikimo laiką ir net 450 m veikimo diapazoną. Tai idealiai kelionėms tinkanti mobili auklė, kuri leis patogiai ir lengvai girdėti vaiką tiek patalpoje, tiek lauke. Naudinga paminėti, kad „PIP12 Travel“ modelis pasižymi unikaliu dizainu, kuris magneto pagalba leidžia sujungti vaiko ir tėvų įrenginio dalis į vieną, kai jos nėra naudojamos. Be to, sujungus du prietaisus į vieną, mobili auklė automatiškai išsijungia, kad būtų taupoma baterijos energija. Pasirinkę šią mobilią auklę galėsite nesibaiminti, kad neišgirsite prabudusio vaiko. HD garso, pasižyminčio išskirtiniu aiškumu, dėka mobili auklė leis išgirsti net tyliausią verksmą. Būtina paminėti ir tai, kad įkraunami yra abu įrenginiai, tiek vaiko, tiek tėvų prietaisas, o juos patogiai pavyks pakrauti naudojant USB laidus. Tuo tarpu, net 450 m siekiantis veikimo diapazonas leis mobilia aukle naudotis itin patogiai. Įprastai, mobilios auklės suteikia maždaug 350 m veikimo atstumą, tad papildomi 100 metrų tikrai gali suteikti dar daugiau patogumo. Ši mobili auklė puikiai tiks tėvams, kurie vaikus migdo lauke ar jų miego metu patys darbuojasi kieme. Net ir už 450 m, „PIP12 Travel“ mobili auklė suteiks nenutrūkstantį, patikimą ir saugų ryšį. Išskirtinumu galime laikyti ir šios mobilios auklės baterijos veikimo laiką. 10 valandų veikimo laikas ir komplektacijoje esančios papildomos įkraunamos baterijos idealiai tiks net ir ilgiausioms kelionėms. Tai, vienareikšmiškai, yra geriausias pasirinkimas kelionėms.

2. Motorola „VM55 5.0”“

Ieškantiems vaizdą perduodančios mobilios auklės, puikiu pasirinkimu gali tapti „Motorola VM55 5.0“. Tai dideliu, 5.0 colių ekranu ir nešiojama kamera papildyta mobili auklė, kuri suteikia galimybę stebėti savo kambaryje miegantį mažylį, kad ir kur namuose būtumėte jūs. Mobilios auklės kamera yra aprūpinta lanksčia jungtimi, kurios dėka, ją lengvai prisegsite prie lovelės krašto, o pati kamera yra belaidė, veikia su baterija ir suteikia 3 valandas veikimo laiko. Tai, ko gero, didžiausias šio modelio privalumas. Žinoma, pabrėžti reikėtų ir tai, kad su baterija veikia ir tėvų įrenginys, o tai, be abejo, taip pat yra labai naudinga. Be to, ši mobili auklė veikia iki 300 metrų atstumu ir suteikia itin saugų signalą, kurio negalės girdėti niekas kitas tik jūs. Be to, „VM55 5.0“ mobili auklė leidžia ne tik girdėti, bet ir perduoti garsą. Abipusio garso funkcijos dėka galėsite išgirsti, kai vaikas pabus, taip pat – bendrauti su juo ir tokiu būdu jį nuraminti. Nuostabu ir tai, kad šios mobilios auklės tėvų įrenginys suteiks informaciją apie temperatūrą vaiko kambaryje, siųs įspėjimus apie įrenginio buvimą už veikimo diapazono ribų ar išsikrauti bebaigiančią bateriją. Tuo tarpu, nešiojama kamera ne tik suteiks vaizdą ir garsą iš vaiko kambario, bet ir leis vaikui paleisti 5 skirtingas lopšines, priartinti vaizdą bei aiškiai matyti mažylį nakties metu, tamsoje. Tai modernus ir praktiškas pasirinkimas.

3. Motorola „VM855 CONNECT 5.0”“

Dar vienas puikus, vaizdą ir garsą perduodantis mobilios auklės pasirinkimas – „VM855 Connect 5.0”“ modelis iš „Motorola“ asortimento. Tai puikus įrenginys, aprūpintas 5 colių ekranu ir nešiojama, baterijos pagalba veikiančia kamera, kuri gali būti reguliuojama per specialią, „Motorola Nursery“ programėlę. Tėvų įrenginys suteikia net 5 valandas veikimo laiko, turi garso lygio, baterijos būsenos indikatorių, praneša apie kambario temperatūrą ir veikia iki 300 metrų atstumu. Tuo tarpu, nešiojama kamera ne tik veikia iki 3 valandų, vienu įkrovimu, bet ir suteikia reguliuojamą matomo vaizdo kampą, priartinimą, naktinio matymo režimą ir garantuoja 720p (HD) vaizdo kokybę. Ji taip pat turi ir dvipusio garso funkciją ir leidžia ne tik išgirsti mažylį, bet ir su juo kalbėti. O kur dar lopšinės, audio knygos ir asmeniniai įrašai, kuriuos galėsite leisti per ją, kad mažylis nurimtų ir užmigtų greičiau. Dėmesio reikėtų skirti ir „Motorola Nursery“ programėlei, kuri leidžia vaizdą iš kameros stebėti bet kuriuo metu. Taip pat, programėlėje galite prijungti ir kitas kameras, jei namuose auga ne vienas mažylis ir turite ne vieną mobilią auklę. Ši programėlė leidžia sekti judesius, garsus, temperatūrą ir siunčia pranešimus apie pasikeitimus. Joje galėsite ne tik matyti mažylį, bet ir keisti kameros matymo kampą, užfiksuoti nuotraukas ir vaizdo įrašus tiesiai iš transliuojamo vaizdo. Tai itin modernus ir pažangus pasirinkimas mažylių tėveliams.

4. Motorola „VM44 CONNECT 4.3"“

„Motorola“ siūlo ir dar vieną puikią mobilią auklę – „VM44 Connect 4.3”“ modelį. Tai 4.3 colių ekranu ir kamera aprūpinta mobili auklė, kuri geba prisijungti prie „Motorola Nursery“ programėlės naudojant WiFi ryšį ir garantuoja HD vaizdo kokybę. Ši mobili auklė yra nuostabi tuo, kad jos dėka, būdami namuose, darbe ar lauke, galėsite kalbėti su mažyliu dėka dvipusio garso funkcijos. Kaip ir anksčiau aptartas modelis, ši mobili auklė suteikia lopšinių, audio knygų ir asmeninių įrašų leidimo funkciją, matuoja temperatūrą vaiko kambaryje. Pasirinkdami šį įrenginį, galėsite džiaugtis iki 300 m veikimo diapazonu, 5 valandų baterijos veikimo laiku. Patogi programėlė, su kuria šis modelis yra suderinamas, leis valdyti mobilią auklę, stebėti, fiksuoti ir kaip kitaip reguliuoti matomą vaizdą ir užfiksuotomis vaizdo akimirkomis dalintis su artimaisiais, tiesiai iš programėlės.

5. Motorola „VM34 4.3"“

„Motorola.com“ nuotr./Motorola VM34 - 4.3"
„Motorola.com“ nuotr./Motorola VM34 - 4.3"

Paskutinė, bet tikrai ne pati prasčiausia mobili auklė šiame sąraše – „Motorola VM34 4.3”“. Ši mobili auklė leis stebėti mažylį ir jo kambarį, naudojantis 4.3 colių ekranu. Be to, mažylį galėsite ne tik matyti ir girdėti, bet ir su juo kalbėtis, dvipusės garso funkcijos dėka. Nusiraminti ir greičiau užmigti padės 5 iš anksto įrašytos lopšinės, o 300 m veikimo diapazonas leis jums stebėti savo vaiką praktiškai iš bet kurio namų kampo. Šis modelis yra aprūpintas itin jautriu mikrofonu, tad lengvai išgirsite net menkiausią mažylio verksmą. Be to, mobili auklė „VM34 4.3”“ leis stebėti ir temperatūrą vaiko kambaryje, suteiks skaitmeninio vaizdo priartinimo funkciją, naktinio matymo režimą. Šis modelis tikrai yra vertas dėmesio ir investicijų, jei norite palengvinti savo kasdienybę.

Tinkamai pasirinkta, kokybiška mobili auklė – tikras išsigelbėjimas tėvams. Tai puikus, ramybę ir patogumą suteikiantis įrenginys, kuris labai palengvina kasdienybę ir vaiko auginimą. Na, o visos šiame TOP sąraše aptartos „Motorola“ mobilios auklės gali tapti puikiu pasirinkimu, tereikia pasirinkti tą, kuri geriausiai atitinka jūsų poreikius ir biudžetą. Be to, visas jas tikrai galite rasti ir Varle.lt internetiniame prekybos centre. Užsukite ir išsirinkite sau tinkamiausią – čia visada žemos kainos!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas