Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Volfas Engelman“ eksportas išaugo 43 proc., labiausiai – į Ukrainą

Gėrimų gamintojos „Volfas Engelman“ eksportas pirmą šių metų pusmetį augo 43 proc., palyginti su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu. Pagrindinė šalis, į kurią daugiausia eksportuojama, – Ukraina.
„Volfas Engelman“ eksportas išaugo 43 proc., labiausiai – į Ukrainą
„Volfas Engelman“ eksportas išaugo 43 proc., labiausiai – į Ukrainą / „Volfas Engelman“ nuotr.

„Pardavimai Ukrainoje nuosekliai didėjo ir nuo plataus masto karo veiksmų pradžios išaugo 5 kartus. Pirmą šių metų pusmetį Ukraina pirmąkart tapo lyderiaujančia šalimi, į kurią daugiausia eksportuojame savo produkcijos. Džiaugiamės, kad per porą metų mums pavyko pasirašyti bendradarbiavimo sutartis su visais didžiaisiais Ukrainos prekybos centrais ir užsitikrinti tvirtas pozicijas šioje šalyje“, – teigė „Volfas Engelman“ generalinis direktorius Marius Horbačauskas.

Pasak M.Horbačausko, įtakos sėkmingai eksportui į Ukrainą augti turėjo „Volfas Engelman“ solidarumas su ukrainiečiais ir savo produkcijos ženklinimas specialiu Ukrainos nepriklausomybės ir vientisumo simboliu.

„Volfas Engelman“ nuotr./„Volfas Engelman“ eksportas išaugo 43 proc., labiausiai – į Ukrainą
„Volfas Engelman“ nuotr./„Volfas Engelman“ eksportas išaugo 43 proc., labiausiai – į Ukrainą

„Laikomės principinės pozicijos palaikyti ukrainiečius ir tai deklaruojame ne tik žodžiais, bet ir veiksmais – nutraukėme bet kokius ryšius su šalimis agresorėmis, teikiame nuolatinę paramą ukrainiečiams. Esame vieninteliai aludariai Lietuvoje, kurie ženklina savo produkciją Ukrainos simbolika“, – pabrėžė M.Horbačauskas.

Antrą poziciją pagal „Volfas Engelman“ produkcijos eksportą užima Pietų Korėja. Toliau rikiuojasi Lenkija, Izraelis ir Italija. Šios penkios šalys sudaro 70 proc. viso bendrovės eksporto.

Vien šiemet „Volfas Engelman“ eksportavo daugiau kaip 5 mln. litrų įvairių gėrimų: alkoholinio ir nealkoholinio alaus, giros, energinių gėrimų, limonado, vandens.

Iš viso „Volfas Engelman“ eksportuoja į 34 šalis, tarp kurių – Naujoji Zelandija, Meksika, Singapūras, Japonija, Kanada, Šveicarija ir kt.

Įmonės produkcijos galima įsigyti tokiuose pasauliniuose tinkluose kaip LIDL, „Kaufland“, „Carrefour“, „Spar“, „Auchan“, „7-Eleven“, „Coop“, „Metro“, „CostCo“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas