Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Ypatingi savaitgalio pasiūlymai „Maximoje“: nuo pigesnių šakočių iki arbūzų vos už 0,59 eurus

Ieškantys galimybių Mindaugines paminėti linksmiau ir šventiniam savaitgaliui apsipirkti reikšmingai pigiau turi dar daugiau priežasčių užsukti į lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ parduotuves. Nuo šio ketvirtadienio iki sekmadienio visose „Maximose“ taikomi specialūs savaitgalio laimingų kainų pasiūlymai – nuo grilio prekių, šakočių ar šaltibarščių kefyro iki arbūzų vos už 0,59 eurus.
Arbūzai
Arbūzai / „Maxima“ nuotr.

Nuo birželio mėnesio lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvėse startavę ypatingi kas savaitę atsinaujinančio „Laimingų kainų“ leidinio savaitgalio pasiūlymai suteikia galimybę pirkėjams reikšmingai sutaupyti įsigyjant kaskart vis skirtingų prekių su reikšmingomis nuolaidomis.

Sutaupys ir grilio, ir šakočių ar šaltibarščių mėgėjai

Šią savaitę, liepos 4–7 dienomis, vasariškų pasiūlymų „Maximos“ parduotuvėse ir vėl netrūksta. Paminėti šventinį Mindauginių savaitgalį kartu su artimaisiais ar draugų kompanija pirkėjai gali sukurdami grilio vakarėlį, mat perkant dvi ar daugiau grilio prekių joms taikoma 30 proc. nuolaida. Puiki proga pasirūpinti ir tuo, ką kepsite ant žarijų – prekybos tinklo parduotuvėse kilogramą marinuoto „Kaukazo“ kiaulienos sprandinės šašlyko „Biovela“ visą savaitgalį galima įsigyti vos už 6,99 eurus.

„Artėjantis Mindauginių savaitgalis žada ne tik pakilią šventinę nuotaiką, bet ir sugrįžtančią vasarišką šilumą. Atsigaivinti saulėtą savaitgalį padės ypač mėgstama tautiečių prekė – arbūzai, kuriuos pirkėjai gali įsigyti reikšmingai pigiau, net su 60 proc. nuolaida. Na, o kaip norint gaivos neapsieiti ir be pagrindinio vasaros atributo – šaltibarščių? Jiems paruošti skirtas šaltibarščių kefyras „Well Done“ nuo ketvirtadienio iki pat sekmadienio kainuoja tik 0,99 eurus“, – sako „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento direktorė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė.

„Maxima“ nuotr./Tautinė atributika
„Maxima“ nuotr./Tautinė atributika

Anot „Maximos“ atstovės, planuojantys paminėti Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną ir šventiniam savaitgaliui ieškantys lietuviško akcento, liepos 4–7 dienomis „Maximos“ parduotuvėse gali įsigyti šakočių su 20 proc. nuolaida bei „Javinės“ produkcijos gaminių net 40 proc. pigiau. Įsilieti į šventinę nuotaiką ir reikšmingai sutaupyti įsigyjant Lietuvos vėliavų ir suvenyrų su tautine atributika pirkėjai galėjo jau nuo šio antradienio – šioms prekėms visą šią savaitę taikoma 40 proc. nuolaida.

Daugiau „Laimingų kainų“ leidinio pasiūlymų galite rasti čia.

Prieš kiekvieną savaitgalį – vis nauji 6 produktai

I.Trakimaitė-Šeškuvienė priduria, kad specialūs savaitgalio laimingų kainų pasiūlymai įvairioms prekėms taikomi neatsitiktinai – jie parenkami atsižvelgiant į sezoniškumą, artėjančias šventes ir pirkėjams tuo metu aktualias prekes.

„Matome, kad specialūs laimingų kainų pasiūlymai pirkėjams yra išties aktualūs, todėl visuomet ieškome naujų būdų padėti pirkėjams sutaupyti. Duomenys rodo, kad mūsų parduotuvėse didesnis lankytojų aktyvumas pastebimas jau nuo ketvirtadienio, o reikšmingai jis išauga penktadieniais ir šeštadieniais. Pavyzdžiui, birželį patys didžiausi pirkėjų srautai buvo fiksuojami šeštadieniais – lyginant su šio mėnesiu pirmadieniu, šią dieną jie vidutiniškai išauga daugiau nei 1,5 karto. Na, o žvelgiant bendrai į visų metų statistiką, aktyviausia apsipirkimų diena yra penktadienis. Taigi, kadangi išties nemaža dalis mūsų pirkėjų didesnius apsipirkimus planuoja būtent savaitgaliais ar prieš pat juos, nusprendėme taikyti papildomus, specialius pasiūlymus ir savaitgalių metu“, – sako „Maximos“ atstovė.

„Maxima“ nuotr./Pirkėjai
„Maxima“ nuotr./Pirkėjai

Ji priduria, kad kiekvieną savaitę yra kruopščiai atrenkami vis nauji 6 produktai, jų kategorijos ar tam tikri prekių ženklai, kuriems taikomi ypatingų nuolaidų ir mažos kainos pasiūlymai: „Tai padeda pirkėjams įsigyti aktualių prekių ypatingomis kainomis savaitgalio išvykoms su šeima, draugais ar didesniems apsipirkimams ateinančiai savaitei bei sutaupyti dar daugiau.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius