Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Žinomos šeimos neatsipyrė vėlyviems sekmadienio pusryčiams: išbandė tradicinius Amerikietiškus patiekalus

Pirmąją pavasario dieną sporto restorane „O’Learys“ būrys žinomų veidų rinkosi į amerikietiškus vėlyvuosius pusryčius. Juokaudami, kad jiems nebaisūs jokie virusai, susirinkę draugų kompanijomis ir šeimomis jie išbandė garsiausius amerikietiškų pusryčių patiekalus.
Žinomos šeimos neatsipyrė vėlyviems sekmadienio pusryčiams: išbandė tradicinius Amerikietiškus patiekalus
Žinomos šeimos neatsipyrė vėlyviems sekmadienio pusryčiams: išbandė tradicinius Amerikietiškus patiekalus / Partnerio nuotr.
Temos: 1 Pusryčiai

Legendinių amerikietiškų blynelių su klevu sirupu, omleto su šonine ir netgi mėsainio su rūkyta barbekiu šonkaulių mėsą paragauti atvyko rinkodaros specialistė Rima Olberkytė su šeima, sporto treneris Jean Claude Edorh su šeima, verslininkė Nora Lapinskienė, mitybos specialistė ir socialinių tinklų žvaigždė Inga Žuolytė su vyru ir sūneliu, Atlikėjai Milisandra Kvaraciejūtė bei Deividas Bastys su šeimomis, prodiuserė Goda Skačkauskaitė su vaikais, krepšininkų žmonos Neringa Čukinienė ir Jurga Lukauskienė su vaikais bei daugelis kitų.

Vėlyvų pusryčių su vaikais nepraleido gastronominio turizmo ekspertė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė. Naujoves išbandyti mėgstanti moteris pažymėjo, kad gurmaniško smalsumo nepraranda, net kai viešoje erdvėje – daug diskusijų dėl virusų pavojaus. „Paragauti autentiškos klasikinės amerikietiškos virtuvės patiekalų– puiki pramoga ne tik vilniečiams, bet ir žmonėms iš visų Lietuvos regionų. Nebijokime smalsauti, ragauti ir neužsidarykime namuose, juk svarbiausiai laikytis visų rekomenduojamų higienos priemonių“, – šypsosi Indrė.

Žodžio kišenėje niekada neieškantis komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis, džiaugėsi, kad sostinėje stiprėja vėlyvųjų pusryčių tradicijos. „Labiausiai tai mėgstu pusryčius į lovą. O jei rimtai, tai lėti ir vėlyvi pusryčiai yra labai gera miestietiškos kultūros dalis., kai nereikia skubėti, bėgti ir keltis anktis. Išsimiegi ir neskubėdamas kulniuoji valgyti benediktų. Kas mane džiugina, kad mieste atsiranda vis daugiau gero brunch’o pasirinkimų, kai nereikia rinktis iš dviejų vietų. “, – sako Saugirdas.

Su dukra Une į „O’Learys“ pusryčių meniu pristatymą atvykusi Diana Dargienė išdavė paslaptį, jog vėlyvųjų pusryčių patiekalus dažniausiai ragauja jau kaip pietus. „Esame vyturių šeimyna, todėl sekmadienio vėlyvieji pusryčiai mums yra tiesiog vidurdienio pietūs“, – juokėsi Diana.

Pasak laidų prodiuserės Vaidos Skaisgirės, sekmadienio vėlyvieji pusryčiai – labai svarbi šeimos teambuiling’o priemonė. „Šaunu aptarti svarbiausius šeimos įvykius ir ir susiplanuoti tai, kas laukia. Man labai patinka suktis virtuvėje, o vėlyvieji pusryčiai – graži sekmadienio tradicija“ – sako Vaida.

Smagaus sekmadienio renginio svečiai džiaugėsi ne tik tradicinių amerikietiškų pusryčių skoniais, bet ir turėjo galimybę išbandyti neįprastas pramogas. Garsūs veidai bei vaikai kovėsi didžiausioje Lietuvoje virtualios realybės arenoje, žaidė stalo kerlingą, stalo futbolą, bilijardą, rinkosi interaktyvų, išskirtinėmis projekcijomis garsėjantį boulingo žaidimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas
Reklama
Jasonas Stathamas perima „World of Tanks“ tankų vado vaidmenį „Holiday Ops 2025“ renginyje
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos