Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Klaipėdos senamiestyje atidaryta ikrauk.lt redakcija

Savaitgalį Klaipėdoje (Tiltų g. 2) esančioje „Coffee Inn“ kavinėje nerimo aistros – čia kava vaišinosi ir nuotaikingai bendravo ikrauk.lt reporteriai. Visi jie susitiko ne be reikalo – Klaipėdos senamiestyje esančioje „Coffee Inn“ kavinėje įrengta ikrauk.lt redakcija.
Klaipėdos ikrauk.lt redakcijos atidarymas
Klaipėdos ikrauk.lt redakcijos atidarymas / Birutės Balčiūnaitės nuotr.

Jau nuo pat šeštadienio ryto savaitraščio „15min“ platintojas Klaipėdoje Andrius ėmėsi ikrauk.lt redakcijos statybų darbų – gręžiojo kavinės sienas, sukiojo varžtus, kabino lentyną. Galiausiai buvo paruoštas ir ikrauk.lt kompiuteris, savo vietą radęs ant „Coffee Inn“ kavinės sienos.

Nuo šiol kavinėje kabančiu kompiuteriu galės naudotis ne tik ikrauk.lt reporteriai, norėsiantys įkrauti naujieną iš pačios miesto širdies, bet ir skaitytojai – besimėgaudami „Coffee Inn“ kava visi turės progą skaityti ikrauk.lt ir 15min.lt naujienas.

Ikrauk.lt redakcijas reporteriai ir skaitytojai rasti gali jau trijose didžiausiuose šalies miestuose esančiose „Coffee Inn“ kavinėse – Vilniuje (Pilies g. 3), Kaune (Laisvės al. 72) ir Klaipėdoje (Tiltų g. 2).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas