Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

4 avarijos per 20 sekundžių: Rusijos pensininkas supainiojo pedalus

Tokių vaizdų išvysti tenka nedažnai. Tačiau jų visų priežastis, ko gero, būna viena ir ta pati: vairuotojas supainioja stabdžio pedalą su akceleratoriaus. Paskui, susinervinęs, ima taisyti padėtį, karščiuojasi ir padaro dar didesnę klaidą.
„Suzuki“ vairuotojo siautėjimas
„Suzuki“ vairuotojo siautėjimas

Tokia situacija nufilmuota ir netoli Maskvos esančiame Krasnogorske: vairuotoją apėmęs nervinis priepuolis geometrine progresija padidino nuostolius.

TV kanalas „360“ paskelbė saugumo kamera darytą įrašą. Jame matosi, kad visureigis „Suzuki Grand Vitara“, staiga atbuline eiga pajudėjęs iš vietos, rėžėsi į pro šalį važiavusį sedaną „Kia Rio“. Šis gerokai trinktelėjo visureigiui „Mercedes Benz“.

Tačiau senjoras, vairavęs „Suzuki“, nenurimo. Apimtas emocijų, staigiai pajudėjo į priekį, stuktelėjo furgonui ir, jį stumdamas, dingo iš kameros regėjimo lauko ir vėl grįžo su dar didesne jėga.

Tik per Marytės plauką nekliudęs manevruojančios „Škoda“, visureigis vėliau rėžiasi į dar du automobilius, pastatytus prie šaligatvio. Galiausiai vairuotojas nusprendžia išlipti iš gerokai apdaužyto „Suzuki“ ir apsidairyti „kovos lauke“.

Agentūros „RIA novosti“ duomenimis, senjoras, vairavęs „Vitara“, tokį savo elgesį paaiškino paprastai: supainiojau pedalus.Tačiau kodėl jis nesustojo jau po pirmo smūgio, o toliau siautėjo kieme, negalėjo paaiškinti.

VIDEO: Пенсионер из Красногорска устроил 4 ДТП за 20 секунд во дворе

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento