Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Akcijos „Saugus, kai matomas“ metu kauniečiams bus dalinami atšvaitai

Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras ir Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos Bendruomenės pareigūnai organizuoja akciją „Saugus, kai matomas“, kurios tikslas – skatinti gyventojus tamsiu paros metu dėvėti atšvaitus ir taip saugoti savo sveikatą ir gyvybę.
Atšvaitų dalijimas Vilniuje
Vaikiškas atšvaitas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Visuomenės sveikatos specialistai ir pareigūnai norėdami priminti, kad ilgėjant tamsiajam paros metui svarbu turėti ir taisyklingai dėvėti atšvaitus ar drabužius su šviesą atspindinčiais elementais kiekvienais metais įdeda nemažai darbo šviesdami visuomenę. Deja, ne visi eismo dalyviai supranta atšvaitų svarbą ir jų neturint kylančius pavojus.

Su atšvaitu ar žibintu einantį ar dviračiu važiuojantį žmogų vairuotojas gali pastebėti iš penkis kartus didesnio atstumo nei be atšvaito.


Artėjantį antradienį, lapkričio 17 dieną, 10.00–11.30 valandomis Kauno Kalniečių poliklinikoje Bendruomenės pareigūnai kartu su Kauno visuomenės sveikatos biuro darbuotojais vaišins arbata ir dalins atšvaitus. Taip pat, akcijos metu gyventojams bus primenama, kad reikia elgtis atsakingai ir tamsiu paros metu dėvėti šviesą atspindinčius elementus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas