Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Chuliganas su „Ferrari“ Maskvos prekybos centre surengė „drifto“ lenktynes

Internete plinta filmas, kuriame – po Maskvos prekybos centrą siautėja sportinis automobilis „Ferrari California“. Jo vairuotojas – chuliganas, nekreipiantis dėmesio į apsaugininkų veiksmus. Daugeliui tai primena surežisuotą tuščiagarbio turtuolio performansą.
 Po Maskvos prekybos centrą siautėjantis sportinis automobilis „Ferrari California“.
Po Maskvos prekybos centrą siautėjantis sportinis automobilis „Ferrari California“.

Automobilį vairuoja buvęs Archangelsko eksmeras Aleksandras Donskojus. Kaip vėliau paaiškėjo, surengdamas tokį pragarą jis norėjo atkreipti mylimos moters dėmesį.

Pasivažinėjimą „naujasis rusas“ surengė balandžio naktį iš 9 į 10 dieną. Prieš pat prekybos ir pramogų centro „Vesna“ uždarymą per tarnybinį įvažiavimą chuliganas įvažiavo į sandėlius, o iš jų – ir į prekybos centrą. Raudonas „Ferrari“ apie 20 minučių pavojingai lakstė tarp beviltiškoje padėtyje atsidūrusių apsaugos darbuotojų.

VIDEO: Безумная гонка мажора на Ferrari по торговому центру в Москве попала на видео

Vienas apsaugininkų, bandęs plikomis rankomis sustabdyti superautomobilį, patyrė traumą. Įdomu, kad policijos suvestinėse šis incidentas nebuvo užregistruotas.

Rusijos žiniasklaida praneša, kad buvęs Archangelsko eksmeras galimai derino savo siautėjimo scenarijų su prekybos centro vadovybe. Jis norėjo gražiai nufilmuoti tokį „pasirodymą“, kad padarytų įspūdį savo draugei – performansų meistrei.

„Ir ko tik nepadarysi dėl mylimos panelės. Ypač kai turi pinigų, gerą automobilį ir daugybę ryšių“, – rašo motor.ru.

Tačiau visuomenė, ypač po kelių skandalingų „auksinio jaunimo“ pasivažinėjimų, tokius incidentus ima vertinti atsargiai.

Beje, Aleksandras Donskojus – skandalinga asmenybė, o tokie pasivažinėjimai puikiai atspindi jo charakterį. Jis yra erotikos ir mirties muziejų Maskvoje įkūrėjas. Taip pat pagarsėjo praėjusią vasarą, kai, mūvėdamas vien nešvariomis kelnaitėmis, perėjo Senuoju Arbatu (Maskvos pėsčiųjų gatvė).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?