Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 10 /2019 07 26

Fotokonkursas „Saugiai 2 ratais“ – laimėkite 3 X 100 Eur

Fotokonkursu „Saugiai 2 ratais“  (toliau – konkursas) siekiame atkreipti visuomenės dėmesį į būtinybę visiems keliaujantiems dviračiais ir paspirtukais laikytis kelių eismo taisyklėse nurodytų eismo, bei fizinį važiuojančiųjų saugumą užtikrinančių reikalavimų.
Dviratininkė
Dviratininkė / 123RF.com nuotr.

Norėdami dalyvauti konkurse, nuotraukose turite kūrybiškai įamžinti kaip keliaudami dviračiais ir paspirtukais laikotės kelių eismo taisyklių reikalavimų, kokias priemones naudojate, kad būtų užtikrintas keliaujančiojo saugumas.

Fotokonkursą organizuoja naujienų portalas 15min kartu su Lietuvos automobilių kelių direkcija prie Susisiekimo ministerijos (toliau – organizatoriai).

Nuotraukas siųskite iki 2019 metų rugpjūčio 1 dienos.

Taisyklės:

Fiksuokite minėtas akimirkas, keliais sakiniais aprašykite nuotrauką – kur ji padaryta, kas joje įamžinta ir kaip matomas objektas susijęs su konkurso tematika (rašykite lietuviškomis raidėmis).

Nuotrauką ir jos aprašymą (iki kelių sakinių) siųskite adresu saugukelyje@15min.lt.

Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei el. pašto adreso. Vienam asmeniui galima siųsti iki 3 skirtingų nuotraukų.

Atsakomybė už nuotraukų autentiškumą, matomų asmenų sutikimą būti nufotografuotiems ir publikuotiems viešai, priklauso pačiam konkurso dalyviui. Nuotrauka negali prieštarauti visuotinai priimtoms moralės ir etikos normoms.

Nuotraukos bus publikuojamos ne rečiau kaip kartą per savaitę naujienų portalo 15min rubrikoje „Saugukelyje.lt“, konkurso fotogalerijose.

Nuotraukas siųskite iki 2019 metų rugpjūčio 1 dienos 24.00 val.

Nugalėtojų nustatymas:

Iš visų konkursui pateiktų nuotraukų profesionalūs 15min fotografai kartu su Lietuvos automobilių kelių direkcijos atstovais atrinks 10 (dešimt), jų manymu, geriausių nuotraukų, t.y. nuotraukas, kurios geriausiai, t.y. – kūrybingiausiai ir tiksliausiai atskleidžia kaip laikomasi saugaus eismo keliaujant dviračiais ir paspirtukais principų.

2019 m. rugpjūčio 05 d. rubrikoje „Saugukelyje.lt“ paskelbsime konkurso balsavimą, kuris truks iki rugpjūčio 7 d. imtinai.

Prizai:

Skaitytojai iš 10 (dešimties) atrinktų fotografijų balsavimo būdu išrinks 3 (tris) labiausiai patikusias nuotraukas, kurių kiekvienos autoriui /-ei atiteks organizatorių įsteigti prizai:

100 eur (šimto eurų) vertės dovanų kuponas apsipirkti dviračių prekių parduotuvėje;

– Lietuvos automobilių kelių direkcijos suvenyrai.

Konkurso prizų laimėtojai bus skelbiami 2019 metų rugpjūčio 8 d. rubrikoje „Saugukelyje.lt“ ir jiems bus pranešama asmeniškai nurodytu el. paštu.

Nugalėtojai prizus Vilniuje arba Kaune turės atsiimti ne vėliau kaip iki 2019 metų rugsėjo 8 d.

Atminkite:

  • Autorius, pateikiantis nuotrauką konkursui, suteikia organizatoriams teisę laisvai disponuoti medžiaga savo nuožiūra, pvz., straipsniui iliustruoti ar pan. Nuotrauka tampa organizatorių nuosavybe.
  • Kilus įtarimams, kad publikuojama nuotrauka rasta internete ar autorystė priklauso kitam asmeniui, ji bus pašalinta iš konkurso be perspėjimo.
  • Konkurso dalyvių kontaktinė informacija bus naudojama tik konkurso tikslais.
  • Konkurso organizatoriai pasilieka teisę keisti konkurso taisykles, informuodami apie tai lankytojus naujienų portalo 15min skiltyje „Saugukelyje.lt“.
  • UAB „15min“ ir LAKD darbuotojai ir jų šeimų nariai konkurse dalyvauti negali.

Brangingime gyvybę. Važiuokime saugiai 2 ratais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento