Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio apskrities VPK autoparkas pasipildė septyniolika naujų „Škoda“ automobilių

Antradienį Panevėžio apskrities Vyriausiojo policijos komisariato kieme buvo išrikiuoti nauji automobiliai. Septyniolika naujų „Škoda“ transporto priemonių jau netrukus išriedės į gatves ir kelius Panevėžio mieste, rajone ir kituose apskrities miestuose.
Policijos automobilių pristatymas
Policijos automobilių pristatymas / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Pareigūnų autoparką papildė „Octavia“ ir „Yeti“ automobiliai. Devyni, specialiomis spalvomis nepažymėti automobiliai bus skirti kriminalinės policijos veiklai, o aštuoni žaliai balti automobiliai atiteks patruliuojantiems pareigūnams bei kelių policijos biuro padaliniui.

Atsisakysime tų automobilių, kurie jau susidėvėję ir jų eksploatacija mums per brangi, per daug pinigų išleidžiama remontui.

„Atsisakysime tų automobilių, kurie jau susidėvėję ir jų eksploatacija mums per brangi, per daug pinigų išleidžiama remontui. Naudosime naujas transporto priemones ir atsisakysime senųjų.

Naujų, neviešam patruliavimui skirtų civilinių automobilių, kuriais fiksuojami pažeidimai, nebus. Tačiau tokių ir dabar mes turime, jais dirbame“, – sakė Panevėžio apskrities VPK viršininkas Egidijus Lapinskas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Policijos automobilių pristatymas
Tomo Markelevičiaus nuotr./Policijos automobilių pristatymas

Naujuosius policijos pareigūnų automobilius pašventino Panevėžio apskrities policijos kapelionas Eugenijus Troickis. Kelių policijos biuro viršininkas Virginijus Mačėnas pasidžiaugė, kad Panevėžio pareigūnai praeityje išvengė didesnių eismo įvykių ir smarkiai apgadintų automobilių beveik nebuvo.

„Nauji automobiliai yra saugesni. Šiuo metu taip pat važinėjame gerais automobiliais, tačiau kai kurie yra senesni nei dešimt metų. Būtent jie ir bus pakeisti. Mūsų darbe kartais tenka ir pasivyti pažeidėjus, užfiksuoti valstybinius numerius, todėl privalome turėti naujus, greitus ir saugius automobilius“, – sakė V.Mačėnas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Policijos automobilių pristatymas
Tomo Markelevičiaus nuotr./Policijos automobilių pristatymas

Dalis automobilių liks Panevėžyje. Jais dirbs kelių policijos pareigūnai ir patruliai. Likusieji specialiomis spalvomis pažymėti automobiliai atiteks kitiems apskrities miestams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai