Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaikų piešiniuose atsispindėjo tėvelių vairavimo ypatumai

Pirmoji vasaros diena daugeliui vaikų buvo tikra šventė. Vairavimo mokykla ,,EuroDraivas" vaikų gynimo dieną kartu Vilniaus aps. VPK Vilniaus m. antruoju policijos komisariato Viešosios policijos Prevencijos poskyriu surengė apdovanojimų ceremoniją, skirtą piešinių konkurso ,,Saugiausia vairuoja mano tėveliai" baigiamajai daliai.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Organizatorių nuotr.

Iš beveik 200 piešinių, kuriuos siuntė Vilniaus apskrities mokyklos, lopšeliai ir darželiai bei individualiai vaikai, išrinkta 16,  komisijos nuomone, geriausia atspindėjusių vaikų žinias apie saugų eismą, vairavimo kultūrą bei atskleidusių tėvų ir vaikų bendravimą.

Vaikams skirta įdomi paskaita, viktorina, apdovanojimai, tortas sukūrė nepakartojamą šventinę atmosferą, o organizatoriai ir rėmėjai, matydami švytinčius vaikų veidus, planuoja šį renginį daryti tradicine Vaikų gynimo dienos paminėjimo švente.

Organizatorių nuotr./Renginio akimirka
Organizatorių nuotr./Renginio akimirka

Vairavimo mokyklos „EuroDraivas“ direktorė Edita Celiešė džiaugėsi ir renginiu, ir smagiai nusiteikusiais vaikais bei jų tėveliais. Prie šio renginio dovanėlėmis vaikams geranoriškai prisidėjo jaunas ir energingas UAB „Diauta“ direktorius Dainius Švanys, visada besišypsantis ir gerą nuotaiką dalijantis Sporto klubo „Lithuanian Dream“ prezidentas Ugnius Šeškas, VGTU Transporto inžinerijos fakulteto dekanas doc. dr. Vilius Bartulis ir lietuviškos sultys „Magnus“.

Kaip sakė psichologė Sonata Švabauskienė, kiekvienas iš mūsų vairavimo kultūros ir saugumo keliuose mokomės iš savo tėvų, tėvų pavyzdys vaikus moko labiau nei daug kartų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai