Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilniaus Pilaitėje nutiesta nauja gatvės atkarpa: vystytojas investavo beveik milijoną eurų

Vilniaus Pilaitės mikrorajono šiaurinės dalies gyventojams nebereikės daryti didelio lanksto, norint pasiekti namus ar nuvykti į miesto centrą.
Nauja Karaliaučiaus gatvės atkarpa Vilniuje, Pilaitėje
Nauja Karaliaučiaus gatvės atkarpa Vilniuje, Pilaitėje / Projekto vystytojų nuotr.

„Martyno namų“ kvartalą vystanti nekilnojamojo turto plėtros įmonė „Eriadas“ Pilaitės gyventojų patogumui savo lėšomis nutiesė 112 metrų ilgio Karaliaučiaus gatvės atkarpą, kuri sujungė Pilaitės prospektą su M. Mažvydo gatve.

Išasfaltuotoje ir apželdintoje Karaliaučiaus gatvės atkarpoje jau nutiesti pėsčiųjų ir dviračių takai, gyventojų patogumui įrengiama šviesoforu reguliuojama sankryža, bus įrengta bei ateityje į miesto susisiekimo infrastruktūrą įtraukta nauja viešojo transporto stotelė, taip pat gatvės apšvietimas. Šios Karaliaučiaus gatvės atkarpos įrengimo darbai iš viso kainavo beveik milijoną eurų.

„Džiaugiamės galėdami prisidėti prie Pilaitės mikrorajono infrastruktūros ir gerbūvio. Nauja Karaliaučiaus gatvės atkarpa pastebimai pagerins gyvenimo kokybę ne tik mūsų vystomo kvartalo, bet ir kitiems Pilaitės gyventojams, kurie savo namus nuo šiol pasieks patogiau ir greičiau“, – sako UAB „Eriadas“ vadovė Vita Žutautaitė.
„Eriadas“ šiuo metu stato jau trečiąjį „Martyno namų“ etapą su 105 A++ energinės klasės butais bei 7 komercinėmis patalpomis. Jame, kaip ir ankstesniuose „Martyno namų“ etapuose, bus įrengta vaikų žaidimų aikštelė, automobilių stovėjimo vietos, o kvartalo teritorija apželdinta bei aptverta.

Iki šiol „Martyno namuose“ pastatyti 6 namai, kuriuose iš viso yra 248 butai. Projektuojami tolimesni kvartalo etapai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus