Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 08 /09:33

Rytą Vilniaus vairuotojai praleido spūstyse: eismą paralyžiavo avarijų serija

Skaitytojai 15min informavo apie didžiules spūstis, kurios Vilniuje susiformavo nuo 8 val. ryto. Vairuotojus jos nustebino, nes rugpjūtį gatvės ištuštėjusios, vasaros rytais spūsčių beveik nebūdavo.
Spūstys Pilaitės prospekte ir jo prieigose
Spūstys Pilaitės prospekte ir jo prieigose / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

15min duomenimis, eismas buvo visiškai paralyžiuotas Vilniaus vakariniame aplinkkelyje ir Oslo g. – nuo Pilaitės iki pat Lazdynų. Taip pat Laisvės pr. važiuojant link „Litexpo“ rūmų.

Netrukus paaiškėjo ir spūsčių priežastis. Kaip praneša Vilniaus aps. VPK, 7 val. 51 min. pranešta, kad Oslo g. važiuojant Gariūnų link, neprivažiavus tilto, prie pasukimo į aplinkkelį, susidūrė trys automobiliai: „Honda CRV“ , „Range Rover“ ir „VW Passat“.

8 val. 01 min. Savanorių pr. už Savanorių pr. žiedo važiuojant Gariūnų link, iš Lazdynų pusės, susidūrė keturi automobiliai: „Hyundai“, „Peugeot“, „Mitsubishi“ bei „Audi“. Spūstys. Nukentėjusių nėra.

8.28 val. Parko 34A priešais IKI gatvėje pėsčiųjų perėjoje „Nissan“ partrenkė moterį. Ji – buvo praradusi sąmonę. Vėliau, atgavusi sąmonę, nuvežta į ligoninę.

8 val. 56 min. gautas pranešimas, kad važiuojant link Gariūnų, netoli posūkio į Karoliniškes, po viaduku susidūrė „Opel Corsa“ ir krovininis automobilis „Scania“. Sužeistų nėra, vairuotojai nesutaria dėl kaltės, laukia įvykio įforminimo.

8 val. 37 min. gautas pranešimas, kad Liepkalnio g., po geležinkelio viaduku išsipylė didelis kiekis tepalų (skersmuo apie 5 metrai), slidi kelio danga. Pranešėjas teigia, matęs kad motociklininkas vos nenuvažiavo nuo važiuojamosios kelio dalies.

Šiuo metu SĮ „Grinda“ dyzelino balą jau yra pašalinusi.

„Google maps“ duomenimis, spūstys ėmė skirstytis tik po 9.30 val. ryto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas