Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

„Air Baltic“ skelbia apie naują skrydžių kryptį iš Palangos

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ šiandien švenčia savo plėtrą Palangoje ir pradeda tiesioginį skrydį į Amsterdamą. Oro linijų bendrovė šiuo maršrutu skraidins du kartus per savaitę. Iš viso 2024 m. „airBaltic“ jungia Lietuvą 19 krypčių ir toliau bazuoja du orlaivius Vilniuje. Visuose skrydžiuose keleiviai gali rinktis vieną iš dviejų aptarnavimo klasių: ekonominę ir verslo, rašoma „airBaltic“ pranešime spaudai.
airBaltic
airBaltic / Bendrovės nuotr.

„Džiaugiamės galėdami plėsti savo paslaugas Palangoje ir pasiūlyti naują tiesioginį maršrutą į Amsterdamą, kuris yra vienas didžiausių oro uostų centrų Europoje ir viena paklausiausių krypčių iš Palangos oro uosto. Šis papildymas labai pagerina susisiekimą su Vakarų Lietuva, į kurią per Amsterdamą galima nuskristi daugiau nei 100 krypčių.

Šis maršrutas taip pat bus svarbus pritraukiant naujų lankytojų į gražų Vakarų Lietuvos regioną. Naujasis maršrutas taip pat patvirtina mūsų puikų bendradarbiavimą su Lietuvos oro uostais ir Klaipėdos regionu“, – teigia „airBaltic“ tinklo plėtros viceprezidentas Mantas Vrubliauskas.

„Šis maršrutas yra labai svarbus visam Vakarų Lietuvos regionui. Jo naudą pajaus tiek tie keleiviai, kurie turės galimybę tiesiogiai ir greitai pasiekti Amsterdamą kaip galutinį kelionės tašką, tiek tie, kurie galės naudotis patogiais jungiamaisiais skrydžiais per šį aviacijos centrą ir pasiekti, pavyzdžiui, Jungtines Amerikos Valstijas.

Be jokios abejonės, šis patogus skrydis kartu ir galimybė mūsų šaliai sulaukti daugiau turistų iš Vakarų Europos. Esame labai patenkinti ir džiaugiamės mūsų ilgamečio partnerio airBaltic sprendimu vykdyti plėtrą Lietuvos pajūrio oro uoste“, – išskiria Lietuvos oro uostų Skrydžių vystymo skyriaus vadovas Tomas Zitikis.

Amsterdamas, Nyderlandų sostinė, yra miestas, kuriame istorija ir modernumas sugyvena kartu, sukurdami unikalią ir gyvybingą atmosferą. Garsėjantis savo kultiniais kanalais, istoriniais namais ir pasaulinio lygio muziejais, Amsterdamas siūlo vaizdingą aplinką, įkūnijančią olandišką žavesį. Miesto architektūrinė įvairovė apima gerai išlikusius XVII a. pastatus, šiuolaikinius statinius ir modernius projektus.

Amsterdame, kaip kultūros centre, yra tokios garsios institucijos kaip Rijksmuseum, Van Gogo muziejus ir Anos Frank namai. Lankytojai taip pat gali apžiūrėti gyvus turgus, pavyzdžiui, Alberto Kiuipo turgų, ir pasimėgauti gyvybinga kavinių kultūra. Dėl plačių dviračių takų ir efektyvaus viešojo transporto keliauti po Amsterdamą yra patogu ir malonu.

Skrydžiai iš Palangos į Amsterdamą pagal tvarkaraštį trunka 2 valandas ir 10 minučių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius