Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

„AirBaltic“ atskleidė populiariausias 2024 m. liepos kelionių kryptis iš Vilniaus

„AirBaltic“ skelbia keleivių mėgstamiausias šių metų liepos mėnesio kryptis iš Vilniaus – Paryžių, Lisaboną ir Miuncheną. Analizuodama bilietų pardavimus ir kelionių modelius, oro bendrovė išskyrė įvairias kryptis, kurios 2024 m. liepą bus populiarios tarp keliautojų, rašoma „AirBaltic“ pranešime spaudai.
airBaltic
airBaltic / Bendrovės nuotr.

Iš Vilniaus „airBaltic“ penkis kartus per savaitę vykdo skrydžius į Paryžių, du kartus per savaitę – į Lisaboną ir šešis kartus per savaitę – į Miuncheną. Be šių krypčių, tarp mėgstamiausių „airBaltic“ maršrutų iš Vilniaus liepos mėnesį taip pat yra Amsterdamas, Talinas, Palma de Maljorka ir Berlynas. Kitų mėnesių kelionių pageidavimai rodo susidomėjimą kryptimis, siūlančiomis ir poilsines, ir verslo keliones.

Praėjusį mėnesį „airBaltic“ pradėjo vykdyti skrydžius iš Vilniaus į Krokuvą, Hamburgą bei Lisaboną ir iš Palangos į Amsterdamą, taip pat planuoja pridėti tiesioginius skrydžius į Oslą (Torp). Be to, oro bendrovė padidino skrydžių dažnumą maršrutais iš Vilniaus į Paryžių, Miuncheną, Taliną ir iš Palangos į Rygą. Šiais metais „airBaltic“ sujungs Lietuvą 21 tiesioginiu maršrutu ir suteiks galimybę skraidyti į kitas pasaulio šalis su vienu sustojimu per daugiau nei 20 bendrojo kodo partnerių.

Be to, oro bendrovė planuoja pradėti naują unikalią kryptį – Madeirą, į kurią iš pagrindinės oro bendrovės bazės Rygoje bus vykdomi trys savaitiniai skrydžiai. Skrydžių laikai suplanuoti taip, kad būtų optimizuotas tranzitinių keleivių, skrendančių iš Vilniaus ir Palangos, susisiekimas, užtikrinant klientams sklandų susisiekimą vieno sustojimo metu. Madeira yra unikali kryptis, siūlanti išskirtinę laisvalaikio praleidimo patirtį, pasižyminti nuostabiu kraštovaizdžiu ir kvapą gniaužiančia gamta.

Visais savo skrydžiais „airBaltic“ siūlo tiek ekonominės, tiek verslo klasės skrydžius. Verslo klasės keleiviai gali mėgautis visapusišku visų paslaugų paketu, įskaitant pirmenybinę registraciją ir įlaipinimą, laisvą vietą kabinos priekyje, suteikiančią daugiau privatumo, trijų patiekalų gurmanišką maistą, neribotą kiekį gėrimų ir greitesnį išlaipinimą atvykus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius