Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„AirBaltic“ pristato naujus bilietų tipus: kuo jie skirsis?

Oro linijų bendrovė „airBaltic“ nuo 2024 m. rugsėjo 25 d. pristato naujus ekonominės ir verslo klasės bilietų tipus, rašoma „airBaltic“ pranešime spaudai.
Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka / Bendrovės nuotr.

Naujieji bilietų tipai – „Economy Basic“, „Economy Classic“, „Economy Flex“, „Business Experience“ ir „Business“.

Į naująjį „Economy Classic“, anksčiau vadintą „Green Plus“, ir toliau bus įskaičiuotas vienas registruojamas bagažas, o dabar jam suteikiamas papildomas privalumas – nemokamas sėdimos vietos rezervavimas. Šis patobulinimas leidžia keleiviams be papildomų išlaidų pasirinkti norimas vietas ir taip užtikrinti patogesnę kelionę. Be to, šį bilietų tipą nuo šiol bus galima įsigyti trečiųjų šalių interneto svetainėse ir kelionių agentūrose.

Bendrovės nuotr./Bilietai
Bendrovės nuotr./Bilietai

Bilietas „Economy Flex“, anksčiau vadintas „Green Classic“, suteikia keliautojams dar daugiau lankstumo. Keleiviai gali keisti kelionės datą be jokio mokesčio arba už 25 eurų mokestį (vienam keleiviui, viena kryptimi) susigrąžinti visą sumą. Be to, „Economy Flex“ biliete nemokamai pasirenkama vieta, suteikiamas didelis bagažo limitas su dviem registruotais lagaminais ir pirmenybinis įlaipinimas, užtikrinantis sklandesnę ir patogesnę kelionę.

Į visus ekonominės klasės bilietus ir toliau bus įskaičiuojamas vienas rankinio bagažo vienetas iki aštuonių kilogramų su galimybe padidinti svorio limitą iki 12 kilogramų.

Verslo klasės bilietai suteikia keliautojams visapusišką aptarnavimą: pirmenybinė registracija, sėdimos vietos pirmoje eilėje su papildoma erdve ir didelis bagažo kiekis rankiniam ir registruotam bagažui. Keleiviai galės mėgautis trijų patiekalų gurmaniškais patiekalais ir gėrimais bei greitesniu išlaipinimu atvykus. Bilietų tarifas „Business Experience“ yra prieinamesnis variantas su kitokia bilietų politika, o „Business“ tarifas apima visus tradicinius verslo klasės kelionės privalumus, įskaitant visišką lankstumą, užtikrinantį aukščiausios klasės kelionę.

Iki 2024 m. rugsėjo 25 d. bilietus įsigiję klientai išsaugos ankstesnes bilietų kainas ir originalius paketus bei taisykles.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas