Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Avia Solutions Group“ avialinijos vykdys skrydžius JAV

„Avia Solutions Group“ priklausanti Slovakijos oro linijų bendrovė „AirExplore“ plečia savo veiklą už Atlanto – įmonei suteiktas svarbus JAV Transporto departamento leidimas, kuris leis avialinijų bendrovei vykdyti reguliarius ir užsakomuosius, keleivinius bei krovininius skrydžius į ir iš JAV.
„Avia Solutions Group“
„Avia Solutions Group“ / Bendrovės nuotr.

„JAV yra strategiškai svarbus regionas pasaulinei įmonės plėtrai, todėl gautas leidimas vykdyti skrydžius JAV – svarbus pasiekimas visai grupei“, – teigia „Avia Solutions Group“ generalinis direktorius Jonas Janukėnas.

2023-aisiais įsigyta Slovakijos oro linijų bendrovė ne tik pradeda veiklą JAV, bet ir sparčiai auga – per metus papildė savo turimą orlaivių parką 8 orlaiviais iki 17 – dabar jame 9 keleiviniai ir 8 krovininiai orlaiviai.

„Esame intensyvaus augimo etape prie kurio labai prisidėjo, kad pernai tapome lyderiaujančios aviacijos įmonių grupės dalimi. Tai mums leidžia augti ir plėstis daug greičiau“, – teigia „AirExplore“ generalinis direktorius Martin Štulajter.

2010-aisiais įkurta „AirExplore“ yra didžiausia Slovakijos oro linijų bendrovė, kurios klientai – tokios kompanijos kaip „Ryanair“, „Condor“, „Norwegian Airlines“, „Air Peace“, „Aegan Airlines“. 2025 m. bendrovė planuoja persikelti į naują erdvų biurą Bratislavoje.

„Avia Solutions Group“ grupei taip pat priklauso tokios avialinijų bendrovė kaip „Smartlynx Airlines“, „Avion Express“, „KlasJet“ ir „BBN Indonesia“ ir kitos. Įmonių grupės planuose – įsteigti ar įsigyti dar keturias oro linijų bendroves įvairiose šalyse, tarp kurių – Brazilija, Tailandas, Filipinai, Malaizija.

Šiemet „Avia Solutions Group“ strateginiu plėtros konsultantu JAV ir visame pasaulyje tapo bendrovė „Impact Investments LLC“, kurios vykdantysis valdybos pirmininkas – buvęs JAV valstybės sekretorius Mike Pompeo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi