Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Iš Rygos oro uosto per žiemos skrydžių sezoną – daugiau kaip 75 kryptys

Rygos oro uostas pranešė, jog per spalio 29-ąją prasidėsiantį žiemos sezoną keleiviams siūlys daugiau kaip 75 skrydžių kryptis, iš jų tris naujas.
REUTERS-Scanpix nuotr.
Oro uostas

Į Rygos oro uostą po ilgos pertraukos sugrįžta Jungtinės Karalystės oro susisiekimo flagmanė „British Airways“, kurios skrydžiai sujungs Latvijos sostinę su Londono Hitrou oro uostu – tris kartus per savaitę.

Lapkričio 4-ąją „Air Baltic“ pradės kartą per savaitę skraidinti iš Rygos į Maroko pajūrio kurortą Agadirą, o nuo vasario 27-osios – dukart per savaitę į Ispanijos Alikantę.

„Air Baltic“ keleiviams pasiūlys plačiausią maršrutų iš Rygos tinklą – 55 tiesiogines kryptis, o Airijos pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ skraidins 26 tiesioginėmis kryptimis.

Be trijų naujų krypčių, skrydžiai per artėjantį žiemos sezoną bus tęsiami į Gdanską, Nicą, Bukareštą, Portą, Budapeštą, Valensiją ir Kataniją.

Jo metu skrydžius iš didžiausio Baltijos valstybės oro uosto vykdys 18 aviakompanijų, iš viso – į 32 šalis ir 77 oro uostus.

Reguliarius reisus siūlys 12 oro vežėjų („Air Baltic“, „Ryanair“, „Norwegian“, „Finnair“, „Wizz Air“, „Lufthansa“, „Aegean Airlines“, „Transavia“, LOT, „Turkish Airlines“, „British Airways“ ir „Uzbekistan Airways“), o užsakomuosius reisus – šešios aviakompanijos.

Prognozuojama, skrydžių šį žiemos sezoną bus 14 proc. daugiau nei ankstesnįjį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas