Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 03 22 /17:48

„Kautra“ atnaujina 28 papildomus reisus, „Toks“ – du

Tarpmiestinių keleivių vežėja „Kautra“ nuo kovo 24 dienos atnaujina 28 papildomus reisus. Reisai numatyti į Lazdijus, Ukmergę, Anykščius, Kupiškį, Pandėlį, Biržus, Kelmę, Šiaulius, Molėtus, Vilkaviškį, Radviliškį, Raseinius, Jurbarką, Vilnių ir kitus miestus. Tuo metu tolimojo keleivinio transporto kompanija („Toks“) nuo balandžio atnaujins du reisus į šiaurės Lietuvą.
„Kautra“ autobusas
„Kautra“ autobusas / „Kautra“ nuotr.

Reisai atnaujinami dėl būtinojo keleivinio susisiekimo. Dalis regionų viso karantino metu neturėjo patogaus ir dažno susisiekimo. Nuo kovo 24 dienos situacija šiuose regionuose keičiasi.

Atnaujinus šiuos reisus, bendras įmonės aptarnaujamų reisų kiekis bus atnaujintas virš 50 proc. lyginant su buvusiu kiekiu iki karantino. Tai yra didžiausias skaičius tarp visų tarpmiestinio susisiekimo vežėjų Lietuvoje šiuo metu.

„Toks“ suplanavo nuo balandžio atnaujinti reisus iš Vilniaus į Joniškį bei Skuodą. Pasak įmonės vadovo Arūno Indrašiaus, tuomet įmonė bus atnaujinusi apie 40 proc. tarpmiestinių reisų.

„Šiuo metu laukiame informacijos, kokie ribojimai galios Velykų laikotarpiu ir bendros situacijos dėl karantino. Likę maršrutai bus atidaromi atsižvelgiant į ribojimų atlaisvinimą tarp savivaldybių“, – BNS sakė jis.

Šiuo metu įmonė veža iš Vilniaus į Kybartus, Klaipėdą, Naująją Akmenę, Biržus, Mažeikius, Šakius, Rokiškį, Tauragę, Šilalę bei Palangą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas