Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sekmadienio vakarą vėlavo keturi traukiniai: grafiką išdarkė gedimas

Sekmadienio vakare dėl traukinio gedimo vėlavo keturi traukiniai, važinėjantys tarp Klaipėdos ir Vilniaus. Vėliau pranešta, kad koreguojasi ir dar du maršrutai, tačiau vėliau jie pasivijo grafikus. Lietuvos geležinkelių (LTG) atstovai informavo, kad tai įvyko dėl greta Plungės sugedusio traukinio.
Kauno traukinių stotis
Kauno traukinių stotis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Labai apgailestaujame, kad šį sekmadienį mūsų keleiviai patyrė nepatogumų. Tačiau įvyko traukinio gedimas ir mūsų darbuotojai daro viską, kad jį greičiau pašalintų bei keleiviai toliau galėtų tęsti savo kelionę. Šiuo metu traukinys stovi Plungės-Tarvainių tarpstotyje, taip pat išsiųstas ir autobusas keleiviams pervežti“, – 15min atsiųstame komentare sekmadienį rašė LTG grupės Ryšių su visuomene vadovė Sandra Trinkūnaitė-Rimkienė.

Kaip sekmadienį 19 valandą 15min informavo skaitytoja Dovilė, Šiaulių stotyje laukiantys keleiviai gavo vandens, tačiau tuo metu platesnės informacijos keleiviai negavo.

Keleiviams buvo siunčiamos SMS žinutės, informuojančios apie vėlavimą – iš pradžių 30, tuomet 40, o vėliau iškart 120 minučių.

Skaitytojos nuotr./Šiaulių traukinių stotyje
Skaitytojos nuotr./Šiaulių traukinių stotyje

„Įprastai tas traukinys ir taip vėluoja vidutiniškai 10 minučių, bet dvi valandos – jau stipru. Jau 14 metų traukiniais važinėju, tai taip dar nebuvau užsirovus. Traukinys iš Šiaulių turėjo pajudėti 18:38“, – sakė skaitytoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus