Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„LTG Cargo“ praėjusią savaitę atmetė 25 prašymus gabenti krovinius

Birželio 26-liepos 2 dienomis „LTG Cargo" sulaukė 206 paraiškų kroviniams tarp Lietuvos ir užsienio šalių vežti, rašoma „LTG Cargo" pranešime spaudai.
Kauno Palemono stotis
Kauno Palemono stotis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Įvertinus atitikimą bendrovės taikomai sankcijų kontrolės ir nulinės tolerancijos rizikai principams, praėjusią savaitę patvirtintos 160 krovinių vežimo paraiškos. 25 paraiškos buvo atmestos, dar dėl 21 paraiškos sprendimas bus priimtas detaliau įvertinus klientų pateiktus duomenis. 9 iš šių atmestų krovinių vežimo paraiškų buvo skirtos eksportui arba importui iš / į Baltarusiją.

Iš viso praėjusią savaitę atmesti prašymai gabenti 130 vagonų: 48 vagonai su statybinėmis medžiagomis, 19 vagonų su kroviniais konteineriuose, 18 vagonų su naftos produktais, 13 vagonų su grūdais, 11 vagonų su cementų bei 21 vagonas su kitais įvairiarūšiais kroviniais.

„LTG Cargo" reaguoja į visus galimus bandymus apeiti galiojančias tarptautines sankcijas. Bendrovė laikosi ir toliau laikysis principingos pozicijos – tęsia nuoseklų darbą su kitomis už sankcijų kontrolę atsakingomis institucijomis, kad būtų užkirstas kelias bet kokiems bandymams apeiti ribojimus.

Bendrovė visiems kroviniams atlieka ypatingai detalias patikras, išplėtė iš klientų renkamos informacijos kiekį  ir sugriežtino paraiškų teikimo taisykles, stiprina analitinius pajėgumus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas