Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„LTG Link“: jau kitą savaitę startuos nauja bilietų pardavimo sistema

Keleivių vežimo traukiniais bendrovė „LTG Link“ turi žinių keliaujantiems: įmonė baigė testuoti naują bilietų pardavimo sistemą. Pataraisiais metais tai vienas svarbiausių bendrovės projektų. Planuojama, kad laukti pokyčiai visuomenei bus pristatyti kitą savaitę, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Rokantiškių piliavietė
Rokantiškių piliavietė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pastaruosius mėnesius „LTG Link“ atliko baigiamuosius bilietų pardavimo sistemos testavimo darbus. Jų metu naujoje interneto svetainėje, stacionariose bei mobiliose kasose buvo tikrinami nauji bilietų pirkimo, kontrolės, grąžinimo, keitimo ir papildomų paslaugų įsigijimo sprendimai. Vasarį visa tai išbandė ir pirmieji klientai.

„Šiuolaikiška bilietų pardavimo sistema – itin lauktas pokytis. Naujoje interneto svetainėje, bilietų pardavimo kasose bei traukiniuose klientai galės įsigyti bilietus žymiai patogiau ir greičiau, taip pat – juos pasikeisti ar grąžinti. Neužilgo pristatysime ir visiškai naują kelionių traukiniais mobiliąją programėlę“, – teigia „LTG Link“ vadovas Linas Baužys.

Naujoje bilietų pardavimo sistemoje įdiegti sprendimai leis bendrovei dar geriau informuoti klientus apie kiekvieną maršrutą ar jo pokyčius, kursuojančius traukinius ir teikiamas paslaugas, o keliaujantiems kurs dar geresnes kelionių patirtis. Pirkti bilietus bus patogu visiems keleiviams, tarp jų – ir individualių poreikių turintiems asmenims. Jie bilietus galės įsigyti balsu.

Kartu su nauja sistema bus atnaujintos keliavimo traukiniais taisyklės, leisiančios patogiau planuoti keliones. Pakeisti ar grąžinti kelionės bilietą klientai galės savarankiškai, supaprastintomis sąlygomis internetu. Trijų ar daugiau asmenų grupe keliaujantiems žmonėms bus siūlomos grupinės nuolaidos.

Naują bilietų sistemą diegia estų bendrovė „Turnit“ – jos sukurtomis sistemomis naudojasi daugiau kaip 40 keleivių vežimo operatorių visame pasaulyje. Naujoji bilietų pardavimo sistema įsigyjama „SaaS“ (programinės įrangos kaip paslaugos) pagrindu.

„LTG Link“ yra „Lietuvos geležinkelių“ grupės dalis, nuo 2019 m. rugsėjo veikianti kaip atskira bendrovė. Įmonės pagrindinė veikla – keleivių vežimas traukiniais Lietuvoje ir užsienyje.

Iki COVID-19 pandemijos „LTG Link“ keleivių skaičius nuosekliai augo, o 2019-aisiais keliones traukiniais rinkosi rekordinis skaičius žmonių – net 5,5 mln. Nors pandemija 2020-2021 m. sumažino keliautojų srautus, bendrovė sėkmingai užtikrino būtinąjį tarpmiestinį transportą šalyje. 2021 m. „LTG Link“ pervežė daugiau kaip 4,1 mln. keleivių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai