Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 04

„m.Parking“ programėlės vartotojas nustebo: galiu visus atjungti nuo parkavimosi?

„Ar aš galiu valdyti bet kurį automobilį stovėjimo aikštelėje ir jį atjungti nuo parkavimo paslaugos?“ – toks klausimas kilo skaitytojui Tomui, kuris naudojasi m.Parking programėle. Jis mano aptikęs pastarosios spragą. Tačiau savivaldybės įmonės „Susisiekimo paslaugos“ („Judu“) atstovai šią funkciją regi kaip privalumą.
„Statyk ir važiuok“ aikštelė Sėlių g. 62
„Statyk ir važiuok“ aikštelė Sėlių g. 62 / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Naudojantis programėle m.Parking galima atsiskaityti už Vilniaus ir Kauno miestų savivaldybių tarybų nustatytas mokamas automobilių stovėjimo vietas gatvėse ir aikštelėse, kuriose renkama vietinė rinkliava ir JUDU administruojamose aikštelėse Vilniuje.

Tomas 15min pasakojo, kad į programėlę įsivedęs žmonos automobilio valstybinį numerį, galintis jį valdyti, pavyzdžiui, atjungti nuo parkavimosi paslaugos ir tokiu būdu jai uždirbti baudą.

Panašu, kad į programėlę galima įvesti ne vien artimo žmogaus automobilio valstybinius numerius, o bet kurio aikštelėje esančio žmogaus. 15min žurnalistei pabandžius įrašyti kolegės automobilio valstybinį numerį, tai pavyko padaryti.

Ar tai programėlės spraga? Jos atstovai tvirtina, kad tai – privalumas ir nuo parkavimosi paslaugos žmogaus neįmanoma atjungti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas