Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Vienas namuose“ tęsinys realybėje: ne į tą lėktuvą patekusio vaiko pasiimti teko vykti šimtus kilometrų

Praėjusią savaitę šešiametis berniukas buvo įlaipintas ne į tą lėktuvą, todėl atostogų kelionė Filadelfijoje labiau priminė filmo „Vienas namuose“ tęsinį, rašo portalas „Guardian“.
„Spirit Airlines“ lėktuvas
„Spirit Airlines“ lėktuvas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ketvirtadienį oro bendrovė „Spirit Airlines“ įsodino Kasperą į netinkamą lėktuvą, todėl jo pirmasis skrydis tapo nepamirštamas. Jo močiutė tikėjosi, kad jis atskris į Fort Majersą (Florida), tačiau vietoje to jis nusileido Orlande. Jo bagažas pateko į Pietvakarių Floridos tarptautinį oro uostą.

Vietos naujienų agentūra kalbėjosi su Kaspero močiute Marija Ramos, kuri sakė, kad nusileidęs Orlande jai paskambino anūkas. Ji nuvažiavo beveik 257 km iš Fort Majerso, kad jį pasiimtų, o „Spirit Airlines“ pasiūlė atlyginti išlaidas.

„Noriu, kad jie man paskambintų“, – sakė M.Ramos televizijai WINK-TV. „Praneškite man, kaip mano anūkas atsidūrė Orlande. Kaip tai atsitiko? Ar jie išlaipino jį iš lėktuvo? Ar skrydžio palydovas – po to, kai mama įteikė jam dokumentus – berniuką paleido iš akių? Jis pats įlipo ne į tą lėktuvą?“

Oro linijų bendrovė „Spirit Airlines“ komentare teigė, kad „rimtai vertina saugumą ir atsakomybę skraidinant visus klientus ir atlieka vidaus tyrimą. Atsiprašome šeimos dėl šios patirties“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas