Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rugsėjį – papildomi traukinių reisai miestų švenčių ir renginių dalyviams

LTG grupės keleivių vežimo bendrovė „LTG Link“ rugsėjį suplanavo papildomus traukinių reisus, sudarydama galimybę kuo daugiau žmonių tvariai ir patogiai keliauti pirmyn-atgal į tradicines miestų šventes ir renginius.
Ekskursija po Kauną traukiniu
Ekskursija po Kauną traukiniu / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Rugsėjo 7 d. svečius, pasilinksminusius Kazlų Rūdos miesto šventėje, į Kauną nemokamai parveš specialiai miesto savivaldybės užsakytas traukinys. Traukinys iš Kazlų Rūdos geležinkelio stoties išvyks rugsėjo 7 d., 23.45 val., baigiantis DJ JOVANI diskotekai miesto centre. Kazlų Rūdos miesto savivaldybės išpirktus bilietus šventės svečiai galės atsiimti greta traukinių stoties įsikūrusiame bare „Peronas. Kazlų Rūda“.

Rugsėjo 14 d. papildomas traukinio reisas iš Varėnos į Vilnių veš tradicinės Grybų šventės dalyvius. Varėnoje vykstanti Dzūkijos šventė kvies į mugę, grybavimo čempionatą ir kitus renginius. Papildomas traukinio reisas iš Varėnos į Vilnių numatytas 23:55 val.

Rugsėjo 20 d. keleivių patogumui papildomas traukinys į Vilnių organizuojamas po muzikos šou „Brit Floyd“, kuris vyks didžiausioje šalyje „Žalgirio“ arenoje Kaune. Renginiui pasibaigus traukinys iš Kauno į Vilnių lauks 23:40 val., į sostinę jis atvyks 00:55 val. Iš Kauno kursuojančių papildomų traukinių reisai planuojami taip, kad keleiviai geležinkelio stotį po renginių galėtų pasiekti pėsčiomis ar viešuoju miesto transportu.

„LTG Link“ šiemet suorganizavo jau daugiau nei 20 papildomų reisų, atsižvelgusi į keleivių poreikį po renginių namo vykti traukiniu. Po Edo Sheerano koncertų, vykusių Kaune šią vasarą, traukiniais keliavo rekordiniai keleivių skaičiai. Per vieną savaitgalį maršrutu Vilnius–Kaunas pravažiavo beveik 12 tūkstančių žmonių, sekmadienį važiuojančių šiuo maršrutu buvo beveik 50 proc. daugiau nei įprastą savaitgalio dieną. Papildomais, specialiai užsakytais vakariniais reisas, į Vilnių po koncertų grįžo daugiau nei 1 200 keleivių.

„Vis daugiau mūsų keleivių renkasi į renginius vykti viešuoju transportu, todėl, matydami tokį poreikį, vis dažniau pasiūlome galimybę patogiai ne tik nuvykti iki renginio, bet ir jam pasibaigus – grįžti namo. Tikimės, kad pasirinkę kelionę traukiniu, daugiau žmonių šventiškai nusiteiks dar kelionės metu, išvengs spūsčių, o atvykus į renginio vietą neturės ieškoti, kur palikti automobilį “, – sako „LTG Link“ vadovė Kristina Meidė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas