Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rusijos „TransContainer“ tiesiogiai iš Pietų Korėjos gabens krovinius į Lenkiją

Rusijos intermodalinio krovinių pervežimo įmonė „TransContainer“ kartu su Pietų Korėjos logistikos bendrove „Pantos Logistics“ ir Lenkijos geležinkelių įmone „PKP LHS“ pradėjo teikti reguliarią multimodalinio krovinių gabenimo konteineriais paslaugą iš Pietų Korėjos į Lenkiją.
Klaipėdos konteinerių terminalas
Klaipėdos konteinerių terminalas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kroviniai keliaus per Rusijos Tolimuosius Rytus ir Ukrainą.

Pirmuoju reisu iš Busano į Slavkovo stotį Lenkijoje bus atgabenta 60 konteinerių su elektronikos prekėmis, automobilių dalimis bei plataus vartojimo prekėmis.

„Krovinys iš Korėjos atkeliavo jūra, o 2021 metų lapkričio 3 dieną greituoju traukiniu iš Nachodkos buvo išsiųstas į paskirties tašką Transsibiro geležinkeliu. Traukinys vyks per Suzemkos-Zernovo sienos kirtimo punktą, važiuos per Ukrainos teritoriją ir per Izovo-Hrubiešovo sienos kirtimo punktą atvyks į Lenkiją. Kelionė geležinkeliu užtruks 15 dienų. Ateityje blokiniai traukiniai šiuo maršrutu bus siunčiami kas savaitę“, – paskelbė Rusijos bendrovė.

Kaip teigiama pranešime, „TransContainer“ konteineriuose prekės gabenamos visu maršrutu. Įmonė organizuoja transportavimą geležinkeliu iš Rusijos Tolimųjų Rytų iki pat Lenkijos pasienio. Savo ruožtu „Pantos Logistics“ užtikrina krovinių pervežimą per Korėjos Respubliką, transportavimą jūra ir paskutinės mylios pristatymą Europoje. „PKP LHS“ atsakinga už krovinių pervežimą geležinkeliu per Lenkijos teritoriją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas