Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

S.Bartkus: stiprėjant ryšiams su Vokietija, gali atsirasti kryptis Hamburgas-Palanga

Šalies oro uostus valdančios bendrovės vadovas Simonas Bartkus sako, kas stiprėjant ekonominiams ir kariniams saitams tarp Lietuvos ir Vokietijos, ir toliau bus dedamos pastangos, kad Hamburgas atsirastų Palangos oro uosto skrydžių žemėlapyje, penktadienį rašo „Vakarų ekspresas“.
Palangoje nusileido lektuvas iš Vilniaus / BNS nuotr.
Palangoje nusileido lektuvas iš Vilniaus / BNS nuotr.

Šiuo metu iš Palangos vykdomi tiesioginiai skrydžiai į Kopenhagą, Rygą, Amsterdamą yra labiau orientuoti į darbo reikalais keliaujančių bei atvykstamojo turizmo poreikius, tiesioginiai skrydžiai į Oslą, Londoną ar Dubliną – į lietuvių diasporas tose šalyse.

„Natūralu, jog iš Palangos neturime į poilsiautojus nukreiptų tiesioginių skrydžių maršrutų. Kadangi maršrutai į Pietų Europą labiau skirti būtų išvykstantiems turistams, tai dažniausiai vietos savivalda ir kitos vietos organizacijos natūraliai nėra linkusios prie jų prisidėti ir investuoti, tačiau man atrodo, jog tokio maršruto atsiradimas prisidėtų prie įpročio skristi iš Palangos formavimo. Tai kol kas yra atviras klausimas“, – teigė S.Bartkus.

Reguliarūs maršrutai Palangą jungia su Kopenhaga, Amsterdamu, Londonu, Oslu, Ryga ir Dublinu, iš Kauno galima tiesiogiai nuskristi į 27, o iš Vilniaus – į 43 miestus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas