Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vaidotas Vyšniauskas: vežėjai buksuoja, bet laviruoja tarp sunkumų

Po praėjusių metų šoko šalies vežėjai ir šių metų pradžioje negali džiaugtis gerėjančia padėtimi pervežimų rinkoje, tačiau išperkamosios nuomos, degalų įsigijimo, atsiskaitymo už kelius ir kitas paslaugas vežėjams teikiančių bendrovių atstovai vertina, kad metų pradžioje problemų dėl vežėjų mokėjimų sutrikimo nekilo, finansinė padėtis pagerėjo, tačiau perspėja, kad vežėjai dar sulauks iššūkių.
„Fuel Duel“ sunkvežimiai
Sunkvežimis / A.Minkevičiaus nuotr.

Bendrovės „Transimeksa“ vykdomasis direktorius Vaidotas Vyšniauskas „Verslo žinioms“ teigė, kad ryškesnių prošvaisčių šiemet vežėjams nematyti, anot jo, tradicinių maršrutų, pavyzdžiui, iš ES į Lietuvą, frachtai šiemet dar nukrito, tačiau tai šiek tiek kompensavo nedidelis eksporto iš Lietuvos įkainių pakėlimas.

Degalų įsigijimo, atsiskaitymo už kelius ir kitas paslaugas vežėjams siūlančios bendrovės „DKV Euro Service Baltikum“ direktorius Artūras Michejenka, vertindamas Rusijos embargo ir ribojimų poveikį, teigėm, kad jokių radikalių atsiskaitymo pokyčių, palyginti su ankstesniais metais, šiemet nejaučia.

„Swedbank“ Lizingo skyriaus vadovas Mindaugas Stasionis, sako, kad bankas nepastebėjo vežėjų mokėjimų sutrikimo nei pernai, nei šiemet.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas