Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wizz Air“ suskubo reaguoti į „Ryanair“ sprendimą dėl Ukrainos, siūlo specialių kainų

Vengrijos aviakompanija „Wizz Air“ – didžiausia Vidurio ir Rytų Europoje pigių skrydžių bendrovė – suskubo reaguoti į konkurentės, Airijos aviakompanijos „Ryanair“ sprendimą atsisakyti planų pradėti rengti skrydžius į Ukrainą.
Vilniaus oro uoste pasirašyta kilimo ir tūpimo tako rekonstrukcijos sutartis
Vilniaus oro uoste pasirašyta kilimo ir tūpimo tako rekonstrukcijos sutartis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Vengrų bendrovė paskelbė naujas specialias kainas nuo 15 eurų keleiviams, kuriuos palietė „Ryanair“ sprendimas.

Bendrovės pranešime spaudai nurodoma, kad keleiviai, kurie jau įsigijo bilietų skrydžiams iš Kijevo į Eindhoveną ar Londoną bei iš Lvovo į Berlyną ar Vroclavą, galės užsisakyti bilietų „Wizz Air“ skrydžiams kompanijos interneto puslapyje ar paskambinę į bendrovės skambučių centrą. Tačiau jie privalės pateikti informacijos apie „Ryanair“ bilietų įsigijimą.

Ši akcija galioja skrydžiams į vieną pusę, įskaitant mokesčius ir kitas rinkliavas, iki šių metų lapkričio 30 d., priklausomai nuo to, ar bus laivų vietų. Tačiau bilietus iš naujo reikia užsisakyti iki liepos 17 d.

„Wizz Air“ skelbia kainas nuo 15 iki 35 eurų, kad sušvelnintų nepatogumus „Ryanair“ keleiviams, kuriems įtakos turėjo šios kompanijos sprendimas atšaukti skrydžius. „Wizz Air“ siūlo kaip galima greičiau įsigyti bilietų, nes pasiūlymas specialiomis kainomis galios tol, kol bus vietų“, – nurodoma Vengrijos kompanijos pranešime.

Šiuo metu „Wizz Air“ skraidina keleivius iš Lvovo ir Kijevo 21 kryptimi.

Kaip žinoma, Airijos aviakompanija „Ryanair“ – didžiausia Europoje pigių skrydžių bendrovė, pirmadienį pranešė atsisakanti planų pradėti skrydžius į Ukrainą dėl nesutarimu su Kijevu oro uostu.

„Deja, Kijevo oro uostas nusprendė saugoti brangesnes aviakompanijas, įskaitant Tarptautines Ukrainos avialinijas“, – išplatintame airių kompanijos pranešime cituojamas komercijos direktorius Davidas O'Brienas.

„Ryanair“, šių metų spalį planavusi pradėti keleivius skraidinti iš Europos miestų į Kijevą ir Lvovą, sustabdė bilietų pardavimą skrydžiams į šiuos miestus.

„Ryanair“ planavo pradėti skrydžius iš Kijevo į Eindhoveną, Londoną, Mančesterį, Stokholmą, o iš Lvovo – į Eindhoveną, Londoną, Berlyną, Mančesterį, Krokuvą, Vroclavą ir Budapeštą. Per metus planuoja šiomis kryptimis skraidinti po 250 tūkst. keleivių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas