Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Prastos žinios emigrantams: „Wizzair“ atšaukė skrydžius iš Lietuvos į Norvegiją

Pigių skrydžių bendrovė „Wizzair“ atšaukė trys kryptis iš Kauno į tris Norvegijos oro uostus. Tai reiškia, kad Kauno oro uoste monopolį praktiškai užsitikrino „Ryanair“ - jų konkurentams „Wizzair“ telieka vienas maršrutas į Londoną.
Lėktuvas
Lėktuvas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Wizz Air“ vasaros sezonui panaikino reguliarius skrydžius iš Kauno į Norvegijos oro uostus Bergeną, Alesundą ir Stavangerį.

Pati „Wizz Air“ teigia, kad taip pasielgė dėl dėl artimiausiais mėnesiais organizuojamų Pratt & Whitney variklių patikrinimų ir žada, kad pokyčiai bus laikini.

Kiek anksčiau skelbta, kad bus nutraukiamas ir skrydis Vilnius-Reikjavikas. Jį bendrovė vykdė iki sausio mėnesio. Vilniaus oro uostas be susisiekimo su Islandijos sostine neliks – nuo gegužės šį maršrutą aptarnaus į Lietuvą ateinanti Islandijos pigių skrydžių bendrovė „Play“.

Žiniasklaidoje skelbta, kad tvarkaraštyje nebelieka ir šios bendrovės aptarnaujamo skrydžio Vilnius – Nica, tačiau toks maršrutas buvo atšauktas dar rudenį ir jo grąžinti vasarai nebuvo planuota, 15min patvirtino Lietuvos oro uostų generalinis direktorius Simonas Bartkus.

Kauno oro uoste „Wizzair“, žiemos sezonu siūliusi vos kelis maršrutus, savo skrydžių skaičių sumažino iki vieno – tvarkaraštyje liko vienintelis maršrutas į Londoną. Visus likusius skrydžius Kaune aptarnauja „Ryanair“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius