Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kuku Muku“: vaikiškos fantazijos padiktavo verslo idėją

„Vilniuje seniai trūko tokios vietos, kur jaunos mamos galėtų patogiai jaustis su savo mažyliais ir gautų visas reikalingas paslaugas – nuo kokybiško maisto iki pačių įvairiausių pramogų vaikams“, – pasakoja energijos kupina restorano-teatro „Kuku Muku“ įkūrėja Laura Normantienė.
Restorano-teatro „Kuku Muku“ įkūrėja Laura Normantienė.
Restorano-teatro „Kuku Muku“ įkūrėja Laura Normantienė.

„Kuku Muku“ yra visiškai naujos koncepcijos vaikų restoranas – teatras, neturintis analogų ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje. Šiame restorane – teatre svarbiausias žodis yra „kokybė“.

„Kokybę savo klientams pateikiame daugeliu prasmių – tai ir maisto kokybė, aplinkos kokybė, interjero kokybė, aptarnavimo kokybė, teatro ir teatralizuotų pasirodymų kokybė“, – neslėpdama aistros savo darbui sako Laura.

Ir iš tiesų – čia užsukusios jaunos mamos ir tėveliai supranta, kad pažadas kokybiškai ir prasmingai praleisti laiką čia vykdomas su kaupu, o vaikai iš tikrųjų gauna tai, ko dar nematė ir nepatyrė niekur kitur.

VIDEO: Kuku Muku / DNB - Už Jauną Verslą!

Įkvepia ir restorano aplinka – interjeras ne tik skoningai dekoruotas, bet ir erdvus – 300 kv. m. patalpos išsidėsčiusios per du aukštus. Jos pritaikytos visiems: nuo mažiausio ropotojo iki išmanaus konstruotojo. Mažieji skaitovai kviečiami į bibliotekėlę, kurioje surikiuota mėgstamiausia vaikų literatūra, stalo žaidimai, kūrybinių dirbtuvėlių reikmenys ir visa siena, kurią galima išmarginti kreidelėmis.

„Kuku Muku“: vaikiškos fantazijos padiktavo verslo idėją.
„Kuku Muku“: vaikiškos fantazijos padiktavo verslo idėją.

Vaidmenų žaidimams skirtose zonose – virtuvėlė, maisto ir vaisių turgelis, lėlės, mašinėlių karalystė. Kad tėveliai, vyresnieji broliai ir seserys neliūdėtų, apatiniame restorano aukšte jų laukia stalo futbolo stalai, sūpynės, minkštoji architektų zona „pasidaryk pats“ ir LEGO 3D kambarys, kuriame konstruoti galima ant lubų, sienų ir grindų.

„Šiuo metu pas mus dirba apie trisdešimt žmonių. Tai didelis kolektyvas, kuris turi aptarnauti vis didėjantį svečių skaičių. Savaitgalį, pavyzdžiui šeštadienį,  vidutiniškai sulaukiame iki 400 svečių. Darbo dieną mus aplanko 200-300 žmonių“, – apie verslo apimtis pasakoja Laura.

„Kuku Muku“: vaikiškos fantazijos padiktavo verslo idėją.
„Kuku Muku“: vaikiškos fantazijos padiktavo verslo idėją.

Užsiimti restoranų verslu Laurą pastūmėjo šeima – jos tėvai restoranų verslu užsiiminėjo jau 20 metų. Todėl natūralu, kad Laura kurdama verslą savo planus „pasitikrino“ su tėčiu.

„Susėdome, pristačiau idėją, sudėliojome skaičius ir įsitikinome, kad viskas realu, tereikia dirbti. Nuo pat pradžių buvau įsitikinusi, kad tai bus paklausu. Mūsų lūkesčiai šiandien teisinasi 100 procentų.

Nors „Kuku Muku“ veikia dar tik 3 mėnesius, jau galvojame ir apie plėtrą. Pirmiausia pradėsime nuo konditerijos, kuri pas mus yra tikrai labai skani ir vertinama. Planuojame plėsti ir spektaklių repertuarą, nes mes ne tik kviečiame į svečius kitus teatrus, bet ir patys kuriame ir rodome spektaklius.

Taip pat jau įsitikinome, kad rinkoje yra didelis išvažiuojamųjų renginių poreikis. Organizuojame gimtadienius ir kitas vaikų šventes svečiuose pas užsakovus ir pan. Matau begalę perspektyvų ir darbo, ką galime toliau daryti“, – sako „Kuku Muku“ įkūrėja. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai