Prenumeratoriai žino daugiau.
Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Tema: „Tikri gyvenimai – tikros istorijos“
-
16:28
Ko pasaulis nežino apie Šri Lanką? Trisdešimt metų karo, kankinimai,...
-
23:06
Modelis Lukas džiaugiasi pozuodamas su suknelėmis: „Mano mama komentuoja – žavu,...
-
20:36
Buvęs modelis Živilė Rodriguez iš Venesuelos pabėgo į Lietuvą: „Jie su...
-
17:36
Negalią turinčiai Ajanai skaudūs aplinkinių komentarai: mergina turėtų...
-
17:19
Naqeeb Kazame nuo teroristinių grupuočių slepiasi Lietuvoje: „Mano tėvą nužudė...
-
00:30
Prekeivis žmonėmis į užsienį išsiuntė savo draugą: „Jaučiuosi kaltas. Jie per...
-
18:39
Draugą į vergovę užsienyje pardavęs lietuvis: „Už kiekvieną žmogų gaudavau 100...
-
22:33
Vilma atliko abortą: „Šalia baimės ir gėdos prisidės ir kaltė. Tą tikrai galiu...
-
18:52
Petro poliamoriški santykiai su keliomis merginomis: bendros kelionės, pavydas...
-
18:55
Kas nutinka, kai mergina nusirėžia kasas ir nustoja dažytis? Feministė Gabrielė:...
-
21:41
D.Vaitiekūnas: „Didžiausią traumą išgyvena ne LGBT+ asmenys, o jų tėvai“
-
21:38
Santykiai su aseksualiu žmogumi – išleisti partnerį ieškoti nuotykių ar už...
-
16:18
Instagramo žvaigždė Ąžuolas socialiniuose tinkluose motyvuoja merginas: „Grožis...
-
22:39
Kada galima juokauti apie vėžį? Stano ir D.Zvonkus: „Yra dalykų, apie kuriuos bū...
-
13:16
Kodėl vyrui, kuris serga šizofrenija, aplinkiniai pavydi proto? Andriaus...
-
17:42
Kai svorį mesti reikalauja ne mados namai, o tėvai: Aelitos kova su valgymo...
-
13:05
Irake tarnavusio lietuvio išpažintis: kaip susigyventi su tuo, kad nušovei prieš...
-
14:31
Lietuvė išgyveno vieną stipriausių uraganų Atlanto vandenyne: „Prisimenu ne...
-
13:39
Nuo keturiolikos metų heroiną vartojęs Vladislavas įveikė priklausomybę: „Po ž...
-
13:27
Su genų mutacija gimęs Emilis: „Negalia nėra barjeras, kurį reikia perkopti. Jį...
-
13:06
Kaulų vėžys apsivijo Aušrinės žandikaulį: „Liga sustiprino mano tikėjimą ir...
-
13:18
Už nužudymą kalėjusios moters išpažintis: „Aš nesigėdiju, kad sėdėjau, tai mano...
-
14:18
„Mama, aš mirštu“, – tokius žodžius ištarė 38 kilogramus svėręs modelis Paula...
-
11:32
Teismo medicinos ekspertas atvirai apie tai, kas šokiruoja: „Sukrečia tie...