„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Agnė Jagelavičiūtė laidoje „Receptų užkalbėtoja” bandys iškepti sultingą didkepsnį

„Visada maniau, kad moteris ir mėsa virtuvėje draugauti negali”, – šeštadienį 9.00 val. ryte, LNK laidoje „Receptų užkalbėtoja”, prisipažins vedėja Agnė Jagelavičiūtė.
Agnė Jagelavičiūtė
Agnė Jagelavičiūtė / LNK nuotr.

Keletą kartų pabandžiusi namuose išsikepti sultingą didkepsnį, Agnė patyrė fiasko. Tačiau šeštadienį ji nuspręs, kad atėjo metas nugalėti savo baimę ir dar kartą prisiartinti prie mėsos.

Pasitarusi su prekybos miestelyje „Urmas” įsikūrusio restorano virtuvės šefu Alvydu, išgirdusi naudingų patarimų, kad kept didkepsnį reikia itin gerai įkaitintoje keptuvėje ant didelės ugnies,  A.Jagelavičiūtė imsis iššūkio.

Centriniame Kauno turguje dirbantis mėsininkas Magomedas Velijevas Agnei padės išsirinkti geriausią jautienos gabalėlį skaniausiam kepsniui. „Jei norite, kad didkepsnis būtų sultingas ir labai gardus, ieškokite brandintos jautienos”, – patars mėsininkas.

Kepant gardžiai kvepiantį „steiką”, progos nugvelbti garuojantį skanėstą nepraleis ir nuolat aplink besisukiojantis Niekšelis. Ar jam šįkart pavyks įvykdyti mėsos vagystę, žiūrėkite šeštadienį 9.oo val. ryte laidoje „Receptų užkalbėtoja” tik per LNK.   

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs