Agnė Jagelavičiūtė laidoje „Receptų užkalbėtoja” bandys iškepti sultingą didkepsnį

„Visada maniau, kad moteris ir mėsa virtuvėje draugauti negali”, – šeštadienį 9.00 val. ryte, LNK laidoje „Receptų užkalbėtoja”, prisipažins vedėja Agnė Jagelavičiūtė.
Agnė Jagelavičiūtė
Agnė Jagelavičiūtė / LNK nuotr.

Keletą kartų pabandžiusi namuose išsikepti sultingą didkepsnį, Agnė patyrė fiasko. Tačiau šeštadienį ji nuspręs, kad atėjo metas nugalėti savo baimę ir dar kartą prisiartinti prie mėsos.

Pasitarusi su prekybos miestelyje „Urmas” įsikūrusio restorano virtuvės šefu Alvydu, išgirdusi naudingų patarimų, kad kept didkepsnį reikia itin gerai įkaitintoje keptuvėje ant didelės ugnies,  A.Jagelavičiūtė imsis iššūkio.

Centriniame Kauno turguje dirbantis mėsininkas Magomedas Velijevas Agnei padės išsirinkti geriausią jautienos gabalėlį skaniausiam kepsniui. „Jei norite, kad didkepsnis būtų sultingas ir labai gardus, ieškokite brandintos jautienos”, – patars mėsininkas.

Kepant gardžiai kvepiantį „steiką”, progos nugvelbti garuojantį skanėstą nepraleis ir nuolat aplink besisukiojantis Niekšelis. Ar jam šįkart pavyks įvykdyti mėsos vagystę, žiūrėkite šeštadienį 9.oo val. ryte laidoje „Receptų užkalbėtoja” tik per LNK.   

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas