„Dviračio šou“: žmonos įkvėptas skandalingasis dizaineris kuria sportinių drabužių kolekciją

Jau šį ketvirtadienio vakarą 20.00 val. BTV „Dviračio šou“ – reportažas iš naujosios Agnės Jagelavičiūtės laidos – „Receptų apkalbėtoja“. Į šią maisto gaminimo laidą moteris pasikvietė žymų kulinarą ir dizainerį, visą Lietuvą šokiravusį įspūdingais konfliktais su žmona.
Kadras iš humoro laidos „Dviračio šou“
Kadras iš humoro laidos „Dviračio šou“ / BTV nuotr.

„Laba diena. Jūs, aišku, kaip ir visos gyvenimo būdo laidos, norite sužinoti, kaip aš mušiau žmoną, o žmona mušė mane?“, – tik įžengęs į laidos „Receptų apkalbėtoja“ filmavimo aikštelę domėsis garsusis mušeika A.Progrebnojus. A.Jagelavičiūtė jį užtikrins – šiandien pagrindinė pokalbių tema visai ne smurtas šeimoje – jie susirinko tam, kad pakalbėtų apie maistą. Ji ketinanti sužinoti, kaip A.Progrebnojus ruošia lietuvišką mišrainę. Mat jei baltą mišrainę daro kilmingas, žinomas ar kitaip pasižymėjęs, tai gaunasi ne balta mišrainė, o salotos olivjė.

Agnei parūpinus peilį bulvėms pjaustyti A.Progrebnojus pripažins, kad šis įrankis – nepopuliarus jų namuose. „Mes niekada su žmona peilių nenaudojam. Žvakidės, vazos, nagai – prašom. Peiliai – čia jau neskoninga“, – teigs jis.

Beruošiant maistą A.Jagelavičiūtei parūps tai, ką apie garsų dizainerį dabar visi pamiršo – A.Progrebnojaus kūryba. Iš kur vyras semiasi idėjų savo rūbų kolekcijoms? „Iš gyvenimo. Jei žmona man pataiko gerai į nosį, kad kraujas pradėtų bėgti, daugiau kuriu raudonų atspalvių drabužius. Jei pats gerai pataikau žmonai į akį, tai dvi savaites dirbu su mėlynais atspalviais, pereinančiais į žalsvumą. O Dabar kai žmona man padarė šitą ADIDAS ant galvos, sukūriau sportinių drabužių kolekciją “, – BTV „Dviračio šou“ metu pripažins vyras.

Nuo ko prasideda konfliktai Progrebnojų namuose? Kodėl Aleksandras namuose vengia  keptuvės? Ir kodėl dizaineriui žalieji žirneliai asocijuojasi su stipriomis žmonos rankomis?

Visa tai – jau šį ketvirtadienio vakarą 20.00 val. laidoje „Dviračio šou“ per BTV.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas