Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Gintarė Valaitytė: teko aiškintis, kad aš tikrai ne švedė

Neseniai iš Stokholmo grįžusi grupės „Yva" šokėja Gintarė Valaitytė (24) pasidalijo įspūdžiais: „Nors lankiausi ten jau šeštą kartą, tačiau ten visda yra ką veikti...“
Foto naujienai: Gintarė Valaitytė: teko aiškintis, kad aš tikrai ne švedė
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt

Neseniai iš Stokholmo grįžusi grupės „Yva" šokėja Gintarė Valaitytė (24) pasidalijo įspūdžiais: „Nors lankiausi ten jau šeštą kartą, tačiau ten visada yra ką veikti. Atvykau tuo metu, kai mieste vyko didžiulis festivalis. Dar kartą aplankiau Karalienės rūmus, o prie Operos ir baleto teatro stovėjau mažiausiai pusvalandį - tai tikras šedevras. Nepraleidau progos ir po parduotuves palakstyti, tačiau daug pirkinių neparsivežiau: įsigijau naujus džinsus, kelias palaidines ir nuostabią rudeninę kepurę."

Gintarė prisipažino, kad Stokholmas - jai be galo artimas miestas. „Pasirodo, ir miestiečiai mane laiko saviške, - juokiasi Gintarė. - Kai užsuku į kokią nors parduotuvę, visi pardavėjai su manimi sveikinasi švediškai. Kai aš suglumusi angliškai paklausiu „what?", jie dar labiau pasimeta ir paaiškina, kad tikrai nesitikėjo, jog aš esu užsienietė."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas